EXCLUSIV! Corina Danila tremura iar de frica! Banca ii scoate din nou vila la vanzare pentru a acoperi un credit de 1,7 milioane de lei! Pretul solicitat pentru casa din Chiajna a vedetei tv a coborat acum pana la 500.000 de lei!

Corina Danila trece iarasi prin emotii extreme, pentru ca banca i-a scos din nou la licitatie vila in care locuieste impreuna cu fiica sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn toamna lui 2012, banca a scos la vanzare vila din Chiajna a Corinei Danila, pentru ca vedeta tv si fostul ei partener, Norris Mageanu, nu mai achitasera ratele la un credit de 1,7 milioane de lei (458.952 franci elvetieni). Vila, cu etaj si mansarda, si un teren de 268 de metri patrati, a avut la licitatie un pret de pornire de 700.066 lei, dar nici un client nu a achizitionat-o. fara descriereConform documentelor oficiale, Corina Danila (caz social in TVR) locuieste in continuare in vila, alaturi de fiica sa, Rianna, dar a primit recent o noua veste proasta. Pe 17 noiembrie va avea loc o noua licitatie a casei, iar pretul de pornire este mai mic decat acum doi ani, de 523.172 de lei, deci sansele ca vila sa fie vanduta sunt mai mari!fara descriere

fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate