EXCLUSIV! Cornel Patrichi sare si la gatul Monei Segall! “Doamna este meseriasa cum sunt eu bucatar sef! Cand eram  la PROTV, ea doar plimba catelul…”

Dupa ce i-a desfiintat pe juratii de la “Danseaza printre stele”, Cornel Patrichi si-a indreptat tirul si spre cunoscuta producatoare de emisiuni Mona Segall!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descrierePatrichi e mai dur ca niciodataMona Segall este considerata de Cornel Patrichi principala vinovata de esecul show-ului “Danseaza printre stele”! Fostul mare dansator arata cu degetul acuzator spre cea care a avut ideea acestui format si spune ca este departe de nume ca Lazarov sau Vladeanu, in plus, ii ironizeaza aportul si la show-ul asemanator de la PRO TV.

fara descriereMona Segall, acuzata ca plimba catelul si nu facea nimic la PROTV“Doamna Segal este meseriasa cum sunt eu bucatar sef. Cand eram la PRO TV, ea doar plimba catelul prin culise si atat. Nu se pricepea la altceva, ii placea sa-l duca pe patruped pe culoare si sa dea din gura. In rest, zero!!! A luat ea vreun premiu vreodata, ca Valeriu Lazarov de pilda, sau a gandit vreun format cu care sa se duca peste hotare?! Nu, doar a copiat o emisiune si a incercat sa o faca profitabila si in Romania! Vedeti-va de treaba, nu stie nimic, i-a pacalit pe cei de la Antena ca o sa le aduca audiente, ca o sa le faca minuni si… acum, a dat-o in bara! O neavenita! O sa se inchida sandramaua si sefii postului vor realiza cat de mult au gresit cand au luat un astfel de personaj in curtea lor”, a tunat Cornel Patrichi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate