EXCLUSIV! Cristea inca mai spera la o impacare cu Bianca! A dat un raspuns fabulos cand a fost intrebat daca are de gand sa se casatoreasca!

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza astazi un cuplu care pare bine sudat, cei doi au planuri comune, afaceri impreuna si sunt nedespartiti.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereCerturile, geloziile si reprosurile au fost lasate in urma, acelasi lucru intamplandu-se si cu Adi Cristea, principalul motiv care a condus la divortul blondei de fostul prezentator de meteo. Sportivul nu s-a lecuit insa in totalitate de Bianca, in ciuda numeroaselor relatii pe care le-a avut de la despartirea oficiala de aceasta.

Surse din anturajul lui sustin ca si acum, cand este intrebat cand are de gand sa renunte la burlacie, gandurile fotbalistului se indreapta catre Bianca, desi este implicat intr-o relatie.

"Adi Cristea o mai iubeste pe Bianca. Nu mai este chiar atat de inflacarat si ia in calcul si varianta ca nu va mai fi iubitul acesteia, dar totusi ii este greu sa renunte. Are acum o relatie, de cateva saptamani, dar cand a fost intrebat, recent, de un prieten, cand si cu cine are de gand sa se casatoreasca, am auzit ca ar fi raspuns "ori cu Bianca, ori cu niciuna", a spus un amic al "Printului".fara descriereCristea este implicat intr-o relatie care pare destul de serioasa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate