EXCLUSIV! Cu ei face Revelionul Angela Similea in America! Uite ce nepoti mari si frumosi are artista!

Jan Christian (17 ani) si Grace Hilgen (16 ani) sunt cei doi nepoti din Statele Unite ai Angelei Similea (66 de ani). Pe 10 decembrie, artista a plecat peste Ocean, anuntand ca va sta cateva luni alaturi de familia fiului ei, Sorin Hilgen (39 de ani), care a castigat in instanta, in 1999, dupa un proces foarte dubios, dreptul de a pastra copiii rezultati din casnicia cu Bianca Cristinoiu-Jones.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereJan Christian Hilgen“Acum imi place chitara mai mult decat pianul. Muzica country este superba si daca si canti cu vocea te iubesc femeile”, asa le-a raspuns  prietenilor Jan Christian, care il chestionau curiosi despre chitara cu care se pozase in brate.

fara descriereGrace HilgenSi Jan, dar si Grace, devenita o adolescenta foarte frumoasa, locuiesc in Sudbury (Massachusetts), alaturi de Sorin, singurul fiu al Angelei, si de sotia acestuia, Nicole Green. Foarte atasata de nepoti, marea cantareata a ales sa se relaxeze mai multe luni in familie, urmand sa revina in Romania cel mai devreme in luna aprilie.fara descriereAngela Similea petrece Revelionul in SUA, in familia fiului eiIn ciuda faptului ca mama copiilor, Bianca Cristinoiu-Jones, a incercat in mod repetat sa ia legatura cu ei, dupa 13 ani in care nu i-a vazut deloc, acestia au pastrat distanta si au refuzat orice dialog cu ea, fiind foarte atasati de bunica Angela, care s-a ocupat de ei, in numele fiului, dupa procesul de custodie!fara descriereBianca Cristinoiu Jones, mama nepotilor Angelei

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate