EXCLUSIV! Cum a ajuns Anghel Iordanescu tinta unui clan interlop! Selectionerul nationalei a fost la un pas sa fie tepuit cu aproape o jumatate de milion de euro intr-o combinatie ca-n filme! Vezi cand s-a intamplat asta

Anghel Iordanescu, noul (dar si vechiul) antrenor al nationalei Romaniei, a avut probleme cu un cunoscut clan interlop din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAnghel Iordanescu este selectionerul echipei nationaleOperatiunea „Teapa Generalului” s-a desfasurat in urma cu mai multi ani, atunci cand Tata Puiu era in cautarea unui imobil intr-o zona ultra-centrala pentru fiul sau, Edi. Antrenorul a pus ochii pe o vila din carterul Aviatiei, pe care a evaluat-o la aproximativ 400.000 de euro.

Dupa cateva zile statea la masa cu doi intermediari, care de fapt erau membrii unui celebru clan interlop. Acestia au venit la negocieri cu copia unor acte false, dupa care, profitand de faptul ca imobilul era inchiriat, i-au facut Generalului un tur prin viitoarea lui casa. Infractorii au angajat chiar si un om al strazii, pe care l-au imbracat la patru ace si pe care i l-au prezentat antrenorului ca fiind adevaratul proprietar al vilei.

Norocul lui Iordanescu a fost ca notarul la care cele doua parti au mers pentru perfectarea tranzactiei a mirosit ca ceva nu este in regula. A verificat cu atentie hartiile si si-a dat seama ca cei care erau in fata lui nu erau cu adevarat proprietarii casei. Imediat a chemat politia, insa interlopii deja se facusera nevazuti.

Teapa pe care Tata Puiu era sa si-o ia a revenit in actualitate la inceputul acestui an, cand actualul selectioner a mers in fata unui judecator pentru a depune marturie in dosar. Atunci el a povestit cu lux de amanunte intreaga tarasenie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate