EXCLUSIV. De-a dreptul emoționant! Cum au fost primiți iubitorii de muzică populară la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: ”A plecat dintre noi mult prea repede”

Concert cu mari artiști ai țării noastre, în amintirea lui Petrică Mîțu Stoian! Regretatul artist ar fi trebuit să fie prezent, astăzi, dacă destinul n-ar fi fost crunt cu el!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

De-a dreptul emoționant! Sala Palatului a fost plină, sâmbătă seara, la un concert în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist din Mehedinți ar fi trebuit să cânte și să-i încânte pe spectatori, dacă destinul n-ar fi fost crunt cu el și ar mai fi trăit astăzi.

Cunoscutul artist de muzică populară trebuia să urce pe scena de la Sala Palatului, la Concertul ”Seara Magică de Crăciun”, acolo unde cântă și Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru și mulți alții. 

Citeste si: Cum se înțelegea, de fapt, Petrică Mîțu Stoian cu familia impresarului Doru Gușman: „Au reprezentat pentru mine totul”

Pe scenă urmează să urce mai mulți artiști de muzică populară, dar și de muzică de petrecere, care vor cânta în amintirea maestrului Petrică Mîțu Stoian, cel care și-a pierdut viața, de curând.  ”Marele Petrică Mîțu Stoian ar fi fost acum pe scena lângă noi, lângă dumneavoastră, încălzindu-vă inimile și bucurându-vă sufletele. Din păcate, după cum bine știți a plecat dintre noi mult prea repede, lăsând un gol imens în urma lui. De-a lungul spectacolului vor fi momente dedicate marelui artist”, a spus pe scenă, prezentatoarea evenimentului.

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Concert în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Concert în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Vasile Muraru și Valentina Fătu, mesaj în amintirea lui Mîțu Stoian și a lui Benone Sinulescu

După un moment plin de umor la evenimentul ”Seară magică de Crăciun”, Vasile Muraru și Valentina Fătu au ținut să le aducă aminte spectatorilor de regretații cântăreți, Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu.

Citeste si: De ce nu a fost invitată Niculina Stoican la spectacolul unde se cântă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian? ”Probabil, afișele erau făcute” EXCLUSIV

Spectacolul acesta deși se numeste atât de frumos "o seara magică de Crăciun" este dedicat celor care au strălucit pe această scenă. Și pe care dumneavoastră i-ați aplaudat în zeci de spectacole, Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu”, a spus actrița.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj emoționant la 40 de zile de la moartea artistului: „Îmi este greu să accept...”

Imaginile pe care toți le-au uitat! Motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu au luat împreună masa

De ce nu a fost invitată Niculina Stoican la spectacolul unde se cântă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian? ”Probabil, afișele erau făcute” EXCLUSIV

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea nopții despre ION ILIESCU! S-a aflat! Anunţ SOC despre fostul preşedinte al României

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin a scos bombardierele nucleare. Panică mondială

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies