EXCLUSIV! Declaratie emotionanta a Ramonei Gabor! Modelul inca isi plange mama de Craciun! “Imi este atat de greu sa accept ca nu mai e printre noi! Sincer, de multe ori, am tendinta sa o sun, sa imi spuna o vorba buna…”

In preajma Sarbatorilor, Ramona Gabor este mai trista ca oricand! Frumoasa manechina se gandeste foarte mult la perioada in care mama sa era cu ea de Craciun si se simtea iubita si implinita sufleteste.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereRamona, trista in bratele prietenei saleMoartea violenta a mamei sale a marcat-o foarte mult pe Ramona! Dintre surorile Gabor, ea a fost dintotdeauna cea mai atasata de familie si nu era Sarbatoare de iarna pe care sa nu o petreaca alaturi de doamna Veronica.

fara descriereModelul isi plange si acum mamaSurse din preajma vedetei sustin ca oricati bani ar avea, Ramona are un gol mare in suflet. “Fara mama, nimic nu mai este la fel! Mereu faceam Craciunul cu ea si, chiar si acum, la un an si jumatate de la disparitia sa, imi este atat de greu sa accept ca nu mai e printre noi! Sincer, de multe ori, am tendinta sa o sun, sa imi spuna o vorba buna, asa cum era pe vremuri, sau sa ne facem planuri impreuna! E greu… nimic nu este mai important pe lumea asta decat dragostea unui parinte! In plus, mama ne tinea unite, pe noi - surorile, si avea cate un cadou, in functie de posibilitatile ei, pentru fiecare! Disparitia ei a adus multa durere si a pus si mai mult distanta intre fetele ei, toate suntem in diverse colturi ale lumii”, s-a destainut modelul prietenelor din Dubai.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate