EXCLUSIV! Declaratie socanta a lui Pepe: “Poate pe 7 ianuarie o sa fiu in spital”. De ce a facut cantaretul aceasta declaratie

Pepe, Ionut Pascu, pe numele lui din buletin, va fi adus cu mandat la urmatorul termen al procesului pe care Oana zavoranu il are cu vrajitoarele. Acesta este chiar pe 7 ianuarie, atunci cand Pepe isi aniversaeza ziua numelui.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descrierePepe nu vrea ca pe 7 ianuarie sa mearga la JudecatoriePepe nu s-a prezentat pana acum la niciunul din termenele procesului dintre Oana si vrajitoare, la care a fost citat in calitate de martor. Asa ca, la termenul din data de 7 ianuarie 2013, judecatorii au emis pe numele lui un mandat de aducere.

Marturia lui Pepe in acest proces se pare ca atarna greu, atata vreme cat vrajitoarele cred ca incercarea Oanei de a se sinucide luand un pumn de pastile este facuta tocmai pentru a-l impresiona pe acesta. “A vrut sa-i atraga atentia lui Pepe si acesta sa nu faca, pe 7 ianuarie, declaratii in defavoarea ei”, a spus Sebastian Dobrescu, denuntatorul procurorului Max Balasescu.

Vestea ca ar putea sa fie dus cu politia la Judecatoria Buftea, unde se judeca procesul, l-a facut sa rada pe Pepe. “Din cate stiu eu un martor nu se aduce cu mandat. Abia astept sa ma ia cu forta, poate le cer niste daune. Nici daca ma ia cu limuzina, nu ma duc. In acest caz, eu am dat declaratii la politie si din cate stiu, daca nu te prezinti, primesti amenda. Sau poate pe 7 ianuarie, cand o sa fie procesul, o sa fiu internat in spital”, a spus razand Pepe, facand aluzie la faptul ca doua termene ale procesului, chiar Oana Zavoranu a fost in spital.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate