EXCLUSIV! Detalii bombă în cazul celor doi studenți uciși la Iași! Am aflat cine l-a trimis pe Ahmed Sami El Bourkadi la vila celor doi studenți în seara crimei și ce a văzut când a ajuns: „S-a speriat și a fugit, bănuia că s-a întâmplat ceva acolo”

Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană acuzat de dubla crimă din Iași, susține că a văzut dovezile din dosar care demonstrează nevinovăția suspectului principal.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Jurnaliștii WOWbiz.ro au stat de vorbă cu avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi în cazul crimei din Iași, comisă la începutul lui decembrie 2021, după ce au apărut mărturii care susțin că au văzut și o altă persoană în

apropierea vilei în care s-a întâmplat totul.

Avocata lui Sami, principalul suspect al dublei crime din Iași: „Există certitudinea că a mai fost o persoană.”

Detalii bombă în cazul celor doi stundeți uciși la Iași

Portretele lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul uciderii lui Youssef Aijnyah și a Vanesei Burlacu

Sami este, până acum, singura persoană, cu identitate confirmată de anchetatori, care a mai fost prezentă în data de 8 decembrie, în vila din cartierul Moara de Vânt, locul în care Youssef Ajniyah și iubita lui, Vanesa Burlacu, au fost găsiți morți o zi mai târziu. După mai multe cercetări, noua ipoteză, conform căreia o a patra persoană ar fi dat târcoale vilei pe 9 decembrie, pare să se confirme, cel puțin din spusele avocatei lui Sami.

„Există martori care au precizat sau au descris de la bun început aspectele unor persoana străine, care au fost văzute în proximitatea casei. Totodată, s-au prelevat mostre ADN și există certitudinea că a mai fost cel puțin încă o altă persoană la fața locului.

Având în vedere că s-au reaudiat o parte dintre martorii care făcuseră aceste susțineri, este clar că poliția a luat în considerare această variantă, mai ales după ce au venit și rezultatele ADN. Dovezile împotriva lui Sami sunt circumstanțiale și sperăm că, pe măsură ce avansează cercetările și se face lumină în caz, sper să se concretizeze aceste susțineri”, a declarat avocata Raluca Andrei în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimei de pe Moara de Vânt! Pe cine ar fi văzut, de fapt, ofițerul SRI în ziua tragediei, lângă casa celor doi studenți

Avocata lui Sami: „O persoană vinovată nu ar fi păstrat dovezile.”

Detalii bombă în cazul celor doi stundeți uciși la Iași

Sami El Bourkadi ar putea rămâne mai mult timp în arest preventiv

Sami s-a întors la casa colegilor lui de la facultatea de medicină a doua zi, însă motivul exact pentru care a făcut acest lucru este încă necunoscut. Potrivit avocatei sale, acesta a vrut să se asigure că Youssef și Vanesa sunt în regulă, pentru că urma să plece, în data de 10 decembrie, în Italia.

„Sami călătorea frecvent în țară și în străinătate. Pentru Crăciun, de exemplu, avea un alt city break în Turcia, care n-a mai putut fi fructificat deoarece a fost, între timp, arestat. City break-ul de la Roma, cu rezervare de pe 10 până pe 14.12, era rezervat încă din luna noiembrie. Prietena lui a pus la dispoziția poliției documentele, iar familia clientului mei au confirmat că îi ceruse permisiunea ca să plece în această excursie. El, având cetățenie canadiană, putea să călătorească oriunde. El a fost sunat de familia victimei începând cu data de 09.12 și, atunci, la rugămintea sorei din Paris a lui Youssef, s-a dus pe seară acolo. A zis că nu vede nimic și nu aude gălăgie. A văzut spărtura în ușa laterală, în geamul de la terasă, s-a speriat și a fugit. Avea ceva bănuieli că s-a întâmplat ceva dar, având în vedere că a doua zi dimineață, pe 11.12, avea bilete de avion și trebuia să plece, a plecat. Lucrurile s-au precipitat în timp ce se afla în Roma”, a dezvăluit avocata lui Sami în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Un alt mister al dublei crime din Iași este rana de la mâna lui Sami El Bourkadi, cu care s-a prezentat în noaptea de 8 decembrie la spital. Suspectul susține că s-ar fi tăiat într-un grilaj de fier după ce a plecat din vila prietenilor săi.

„O persoană care se știe vinovată nu s-ar fi dus pe 08.12, noaptea, la urgențe. Nu ar fi păstrat pantofii respectivi dacă ar fi știut că, la locul faptei, s-au găsit urmele acelor pantofi. Nu ar fi păstrat telefonul cu care a vorbit în România, pentru că îl incrimina. Or el a venit din Italia cu toate bunurile asupra lui. Le-a dat anchetatorilor parola de acces pentru telefonul mobil, ca să caute tot ce au nevoie”, adăugat avocata Raluca Andrei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul crimei de pe Moara de Vânt! Pe cine ar fi văzut, de fapt, ofițerul SRI în ziua tragediei, lângă casa celor doi studenți

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași, rugat de un apropiat al victimei să meargă la casa unde a avut loc masacrul

Principalul suspect al crimei din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, ar fi fost umilit de polițiștii care se ocupă de anchetă! „În momentul în care a fost adus la percheziţie”

8 zodii își vor îndeplini visul săptămâna următoare. Astrologii au dezvăluit horoscopul săptămânii următoare

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies