EXCLUSIV | Detalii nestiute! Cum a putut Andreea Mantea sa ramana insarcinata?! In urma cu doi ani, medicii ii dadusera un verdict necrutator: "Nu vei reusi sa faci copii". Doar o minune a facut sa ramana gravida!

Lumea a fost socata ieri de o veste-bomba: Andreea Mantea e insarcinata! Ce nu se stie, insa, este ca bruneta isi pierduse orice speranta ca, vreodata va putea sa ramana gravida. In urma cu doi ani a avut niste probleme ginecologice crunte, iar verdictul medicilor a fost dezarmant.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriere"Andreea Mantea este gravida", a fost stirea care a bubuit ieri in presa. O informatie-bomba despre diva autohtona, neinsotita, insa, de vreo declaratie. Desigur, speculatiile au inceput sa apara. Ba ca asa e, ba ca nu e asa, ba ca tatal e Mitrea, ba ca nu e.

fara descriereLuptatorul Cristi Mitrea a incurcat-o... Chiar daca nu mai e iubitul Andreei Mantea, aceasta a anuntat ca e insarcinata...Ce nu se stie, insa, este faptul ca sarcina Andreei este... ca o minune de la Dumnezeu. In urma cu doi ani, pe vremea cand lucra la un alt post de televiziune, Mantea nu s-a ascuns sa le povesteasca colegilor ca ea nu a ramas in viata ei insarcinata si, prin urmare, nu a facut niciodata un avort. Si era tare mandra ca are sufletul curat din punctul acesta de vedere.

Intr-o zi, insa, in timpul unei sedinte de sumar, Mantea a acuzat, brusc, dureri la nivelul abdomenului. Ea eo tipa tare, de fel, si rezistenta, asa ca nu i-a dat importanta, initial. Durerile, insa, s-au repetat, din ce in ce mai des si mai acut. Ba chiar a avut o criza de durere intr-o emisiune in direct. S-a abtinut, pe cat posibil, sa nu se vada nimic pe post si, imediat dupa emisie, a fost dusa la spital. Medicii i-au descoperit niste probleme ovariene destul de serioase, punandu-se chiar problema sa ii fie extirpat unul dintre ovare. A reusit, insa, se refaca doar pe baza unui tratament medicamentos indelungat si migalos. Dupa vindecare, insa, medicii i-au dat un verdict necrutator: "Sansele tale sa devii mama sunt minime". Andreea a fost distrusa de vestea primita, pentru ca a avea un copil reprezenta unul dintre marile ei vise.fara descriereIn urma cu doi ani, Andreea Mantea se afla intr-o relatie cu Stefan Stan

Tocmai de aceea, ceea ce i se intampla acum, faptul ca e insarcinata, reprezinta, practic, o minune

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate