EXCLUSIV | Detalii nestiute despre Cotabita! Asta i se va intampla odata cu externarea! Va putea sa faca sex, dar nu are voie sa doarma pe burta

Joi dimineata, doctorii de la Spitalul Elias au decis externarea lui Gabriel Cotabita, dupa aproape o luna petrecuta in aceasta unitate si mai bine de doua luni de la stopul cardio-respirator.

novalue
Autor: Ana Maria Petre

Putini sunt cei care mai sperau ca Gabriel Cotabita va parasi spitalul pe picioarele lui. Iata insa ca un miracol s-a produs in cazul artistului, care se pregateste ca, in curand, sa urce si din nou pe scena.

La externarea sa de la Elias, conducerea unitatii a oferit si cateva informatii despre starea pacientului: “Din punct de vedere cardiologic este purtator de defibrilator automat pentru prevenirea recurentei aritmiilor severe.

Psihic si neurologic este ameliorat fata de internare (n.r. in urma cu 27 de zile cand a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Elias). Va continua recuperarea in ambulatoriu si va fi controlat medical periodic sau de cate ori este nevoie. Pacientul a beneficiat de asistenta medicala complet gratuita, asigurata prin sistemul public de sanatate", a precizat dr. Daniela Safta, directorul medical de la Elias.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Cum va fi viata lui Gabriel Cotabita de acum inainte, cu defibilatorul montat in pieptul sau? Conform site-urilor medicale, purtatorii de astfel de aparate pot avea o viata normala, dar cu cateva precautii. In primul rand, purtatorii de defibrilatoare au o legitimatie pe care e bine sa o aiba in permanenta asupra lor.

Aceasta ii va fi de folos in special in aeroporturi, la punctele de control, pentru ca aparatul ar putea declansa alarmele.

Printre atentionarile speciale se afla evitarea efortului excesiv cu bratul de partea stimulatorului, a dormirii pe burta, a folosirii telefonului mobil (acesta trebuie sa se afla la o distanta de cel putin de 15 cm de defibrilator). In schimb, purtatorul aparatului poate conduce masina, poate face sport usor si isi poate relua activitatea sexuala fara probleme.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies