EXCLUSIV! Din Germania, sora lui Valentin Dinu, face dezvaluiri cutremuratoare: “Tatal nostru e un alcoolic, ne-a terorizat ani de zile! Un mare mincinos si un nenorocit!”  

In urma isteriei create de anuntul facut de tatal lui Valentin Dinu, care a amenintat ca se sinucide, sora fostului concurent de la “Romanii au talent”, Roberta, a contactat, tocmai din Germania, WOWbiz.ro, oferind un punct de vedere extrem de transant.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriere

 

“Sunt surprinsa si socata de afirmatiile tatalui meu. Eu sunt in Germania de aproape 14 ani si am plecat din Romania din cauza tatalui nostru care ne-a chinuit toata viata. Este un alcoolic, un om rau, agresiv care s-a gandit numai la el de cand il stiu. Ne-a terorizat ani de zile si pana astazi suferim din cauza asta. Incepand din anul 1985 pana in 1999 nu cred ca a existat o zi sa nu fie beat! Incepea sa bea la ora 12.00-13.00, de cand se trezea, si mai termina dimineata la 3.00! La 3.00 dimineata ne trezea pe mine si pe mama mea din somn si ne lua la bataie. Asta tinea cam pana dimineata la 5.00-6.00. Va inchipuiti prin ce calvar am trecut!”, a declarat Roberta, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Sora lui Valentin a precizat ca parintele lor nu a muncit niciodata. “Pentru el erau importante alcoolul, femeile, distractiile si cantarile. Nu s-a ocupat niciodata de noi, nu l-au interesat copiii lui. Disparea cu saptamanile de acasa: la Sinaia, la mare, nu-l interesa daca avem ce pune pe masa sau nu. Din contra, venea acasa si ne lua la bataie! A trait toata viata lui pe spinarea altora, ca sa fiu mai precisa pe spinarea bunicilor nostri din partea mamai mele, care locuiau in Suedia. Afirmatia pe care a facut-o pe Facebook cu privire la Valentin, cum ca a muncit pentru el si cu el impreuna este o mare minciuna. Acum cand vede ca fratele nostru are sanse sa devina celebru in Romania incearca sa profite de pe urma lui. A vazut ca planul lui nu functioneaza  si incearca sa bage frica in familie, amenintand ca se omoara si incercand sa improaste cu noroi. O mare nerusinare din partea lui!”, a precizat fiica lui Adrian Dinu.

Roberta s-a referit si la fratele ei Valentin pe care il considera un om foarte bun, cu o inima mare care isi ajuta cum poate familia.

“El nu vorbeste de rau de nimeni si nu ar vorbi niciodata de rau de familia lui pentru ca este foarte respectuos. Eu am intrerupt contactul cu tatal meu de peste 6 ani de zile pentru ca nu pot sa uit in ce calvar am trait din cauza lui”.

Sora lui Vali Dinu a povestit ca mai are un frate in familie, Cristian, care are un handicap fizic, dar care a fost de asemenea ignorat total de tatal lor: “Nu s-a ocupat niciodata, nici macar o secunda de el, din contra! L-a batut de cand era mic! Ar trebui sa sa gandeasa sa mearga la munca si sa se ocupe de familia lui, ca sa nu mai traiasca in conditiile in care traiesc”.

Extrem de nervoasa, Roberta a concluzionat: “Adrian Dinu este un mare mincinos si un nenorocit de om! As vrea ca de aceasta data s-a iasa adevarul la iveala, pentru ca altfel i s-ar face o mare nedreptate lui Valentin”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate