EXCLUSIV! Disperata ca nu isi mai gaseste de lucru in televiziune, Teo Trandafir si-a schimbat meseria. N-o sa-ti vina sa crezi ce va face vedeta TV

Perioada de glorie a lui Teo in televiziune pare sa fi apus in 2008, cand cea supranumita “Oprah de Romania”, a anuntat ca renunta la televiziune. A incercat pentru scurt timp, cariera politica. Fara succes. Acum, Teo nu prea mai face nimic marcant. Apare doar intr-un serial tv si preda la o scoala de televiziune, asa ca s-a gandit ca este vremea sa faca ceva important pentru viitorul ei.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

In luna decembrie 2012, cand s-a sfarsit povestea de iubire soldata cu o casnicie, dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef, pentru vedeta tv lumea parea ca se prabuseste. E dificil sa cazi de sus, din turnul gloriei, intr-un timp atat de scurt. Sa nu uitam ca Teo a avut o cariera impecabila in televiziune, iar atunci cand a renuntat la ea a inceput declinul sau, atat pe plan profesional, cat si sentimental si nu numai. Teo a fost la un pas de moarte in urma cu doi ani, fiind internata aproape un an la o clinica din Viena. Luminita de la capatul tunelului a reinceput sa prinda contur in viata lui Teo cand s-a decis sa se reprofileze. Teo a obtinut atestatul de mediator.

Se pare ca Teo s-a gandit la o reconversie profesionala. Anul trecut, ea a urmat si cursurile de specializare in profesia de mediator, iar in decembrie a obtinut atestatul de mediator.

Ce inseamna mediator?

Mediatorul este o persoana care trebuie sa incerce sa-i impace pe cei aflati in conflict si care vor sa se adreseze instantei de judecata. De luna viitoare, Legea Medierii devine obligatorie astfel incat toate partile implicate intr-un proces vor ajunge mai intai in fata unui mediator si apoi in fata judecatorului. Mediatorul va incerca sa-i determine sa rezolve conflictul pe cale amiabila.

Teo va trebui astfel sa incerce sa impace sau sa desparta “frumos” doi soti, sa rezolve conflicte de munca, de familie, scandalurile dintre vecini sau conflictele comerciale.

 


De ce se plange Teo ca n-are bani? Iata cati bani a castigat din televiziune

Despartirea de Iosef o afecteaza cumplit! Teo s-a izolat in casa

Dezvaluire bomba! Iosef a incercat s-o convinga pe Teo sa vanda tot ce au


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate