EXCLUSIV! DOVADA ca Mihai Nesu si sotia voiau sa se desparta INAINTE de accidentul fotbalistului! Cei doi aveau probleme pana ca el sa paralizeze, asa ca isi scosesera la vanzare casa din Utrecht cateva luni mai devreme!

Mihai Nesu a vrut sa-si vanda casa din Olanda, pentru 379.000 de euro, cu patru luni inainte de accidentul in urma caruia a ramas paralizat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMaria si Mihai Nesu, pe vremea in care erau fericitiIn vara lui 2008, Mihai Nesu si-a cumparat o casa in Utrecht, imediat dupa ce semnase un contract pe 4 ani cu echipa din orasul olandez. Fotbalistul si sotia sa, Maria, au achizitionat casa cu 4 camere dintr-un cartier select al Utrechtului cu 379.000 de euro, dar s-au hotarat sa o vanda dupa doar doi ani si jumatate.

Imobilul a fost scos la vanzare pe site-urile imobiliare olandeze la 15 ianuarie 2011, pentru 395.000 de euro, asa cum WOWbiz.ro va dezvaluie in exclusivitate, dar totul a fost dat peste cap de accidentul dramatic suferit de Mihai la 10 mai 2011, la un antrenament, cand, dupa o ciocnire cu un coleg de echipa, a paralizat de la gat in jos. Nesu, sprijinit de sotie, s-a dedicat total recuperarii sale, iar vanzarea casei, in care sta si azi, desi s-a separat de Maria, nu mai este de actualitate.fara descriereAnuntul de vanzare a casei din Utrecht, datat 15 ianuarie 2011. La aceasta adresa sta si astazi Mihai NesuSurse apropiate familiei ne-au marturisit ca Maria si Mihai aveau probleme cu cel putin un an inainte de producerea nefericitului accident, iar vanzarea casei - cu patru luni inaintea tragediei - era doar ultimul pas inaintea oficializarii rupturii. Drama lui Nesu a fortat-o pe Maria sa amane separarea, asa ca aceasta a mai ramas o perioada cu fotbalistul, sa-l ajute cu recuperarea, iar, dupa ce a facut tot ce era omeneste posibil pentru "Bichon", a reactivat planul initial al divortului.fara descriereAsa arata o locuinta similara cu cea in care Nesu incearca o recuperare miraculoasaNevasta lui Mihai Nesu si-a refacut viata si arata senzational! Separata de fotbalist, Maria si-a descoperit o pasiune originala: deseneaza pantofi!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate