EXCLUSIV | Drama prin care trece copilotul lui Adrian Iovan! Ce trebuie sa faca pentru a zbura din nou!

Copilotul lui Adrian Iovan, care a zburat cu regretatul pilot in cursa tragica din Apuseni, a trecut ieri prin a patra operatie. De aceasta data, Razvan Petrescu a fost supus unui auto-transplant, in care medicii i-au recoltat o bucatica de os de la bazin pe care au pus-o la femurul stang. Razvan trebuie sa faca acum sedinte de kinetoterapie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDrama lui Razvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, care se afla si el in aeronava prabusita in Apuseni, continua! Tanarul a fost supus ieri unei noi operatii, iar cand isi va reveni va incepe sedintele de recuperare, de kinetoterapie.

fara descriereTrece prin momente foarte grele. A facut deja a patra operatie si este nerabdator sa-si revina total. Trebuie sa faca sedinte de kinetoterapie pentru recuperare ca apoi sa-si obtina avizul medical pentru a zbura din nou. Este foarte trist ca nu mai zboara, dar isi va reveni”, ne-a spus in exclusivitate Dan Petrescu, tatal lui Razvan.

 

Necazurile se tin lant de el! Copilotul lui Adrian Iovan se afla acum intr-o operatie de auto-transplant! Vezi despre ce interventie complicata este vorba!


Uite ce se va intampla cu copilotul lui Adrian Iovan care a fost ranit grav in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate