EXCLUSIV! Drama prin care trece Cristina Rus nu i-a impresionat nici un pic pe colegii ei de scena! Acestia sustin ca blondina a fost multa vreme cu nasul pe sus si nu mai baga in seama pe nimeni!

Cristina Rus trece prin momente grele in aceste zile, insa putini din colegii ei de breasla o compatimesc.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereCristina Rus, considerata fitoasa de colegiScandalul in care este implicata Cristina Rus nu i-a impresionat pe ceilalti cantareti. Atitudinea blondinei dupa ce s-a maritat si a devenit bogata "a costat-o", intrucat, ani de zile, ea a fost cu nasul pe sus si nu a mai bagat in seama pe nimeni.

fara descriereNunta cu Dragos a schimbat-oSurse din lumea artistica sustin ca raceala dintre cantareata si colegii sai de breasla s-ar fi produs la scurt timp dupa ce a devenit doamna Bilteanu. “Cristina, care pana atunci era o tipa populara, si-a schimbat total atitudinea. Era distanta si parea ca nu are ce vorbi cu alti interpreti cu care in general avea o legatura buna. Apoi, a inceput sa vina la tot mai putine spectacole, iar la un moment dat, a rarit-o de tot. In plus, le spunea managerilor ca nu vrea sa fie prezenta decat la evenimente de nivelul ei, iar cu artistii de pe scena nu are ce sa discute, pentru ca nu au lucruri in comun, sunt din lumi diferite. Toate aceste vorbe au ajuns la urechile celorlalti cantareti si acestora nu le-a cazut deloc bine, asa ca s-au ferit sa mai aiba vreo conversatie cu ea despre muzica sau vreme”, au spus persoane din showbiz pentru WOWbiz.ro.

Acum, cand sotul vedetei, Dragos Bilteanu, a fost arestat si i s-a pus sechestru pe avere, oamenii din domeniu nu o sustin pe Cristina, din contra, spun ca, in sfarsit, ea va reveni la concerte ca un solist obisnuit si va trebui sa fie mai umila.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate