EXCLUSIV! Drama secreta pe care a depasit-o o campioana uriasa din Romania! Are doua interventii chirurgicale pe cord! Vezi despre cine e vorba...

De necrezut! Cristina Pirv, cea mai valoroasa jucatoare de volei a tuturor timpurilor din Romania, a suferit doua interventii pe cord deschis!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereA fost desemnata cea mai valoroasa jucatoare de volei a Europei, cea mai valoroasa jucatoare a Italiei si, de patru ori, cea mai buna tragatoare din Brazilia. Cristina Pirv, caci despre ea este vorba, a tinut insa ascuns un mare secret. Fosta mare sportiva a suferit doua interventii chirurgicale pe inima, din cauza unor afectiuni ce puteau fi corectate doar cu ajutorul bisturiului.

“Am suferit doua interventii chirurgicale pe inima, dar acum sunt bine suta la suta. Au fost insa niste momente dificile atunci. Totul a plecat de la o tahicardie si de la fibrilatiile pe care le aveam. Ma bucur ca sunt sanatoasa si imi pot creste fericita copiii”, a declarat Cristina Pirv pentru WOWbiz.ro. Fosta mare jucatoare de volei a fost casatorita cu Giba, regele voleiului mondial, cu care are doi copii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate