EXCLUSIV | Drama Veronicai A.Cara! “Mama a stat sase luni prin spitale! Trebuia operata pe creier, dar niciun medic nu a vrut sa riste!”  

Veronica A. Cara a trecut anul trecut prin clipe cumplite. Mama ei s-a imbolnavit grav la cap si, timp de sase luni, a stat internata prin spitale. “Mi-a fost frica sa nu o pierd, insa Dumnezeu a vrut sa o tina in viata. Acum, este bine, dar pericolul nu a trecut”!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereVeronica A Cara a stat sase luni cu mama ei prin spitaleVara trecuta, Veronica A.Cara avea sufletul pustiit si era distrusa de durere! Mama ei a fost diagnosticata cu un cheag de sange pe creier si a fost la un pas de o tragedie. Acum insa, starea de sanatate a femeii este mult mai buna si toata lumea poate rasufla usurata. “Mama este mai bine acum si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Am luptat ca ea sa supravietuiasca si m-am rugat intruna sa nu plece de langa mine! Sase luni am stat prin spitale, nimeni nu ne punea un diagnostic exact, pur si simplu, nu mai stiam ce sa fac! Eram ingrozita, am luat legatura chiar si cu medici din Japonia, sa vad daca pot sa fac ceva pentru parintele meu”, a declarat Veronica A.Cara pentru WOWbiz.ro!

fara descriereMama pshilogului are un cheag de sange pe creierPsihologul vedetelor povesteste de unde a pornit intreaga problema de sanatate a mamei sale si recunoaste ca, in acest moment, inca traieste cu teama ca ar putea sa i se intample ceva rau femeii care i-a dat viata. “Va dati seama ca mama are un cheag de sange pe creier facut de la o infectie contractata la dentist! E ciudat sa te imbolnavesti asa, dar asta este viata, niciodata nu stii de unde vine necazul! Mi-e greu sa vorbesc despre astfel de lucruri, pentru ca, azi, daca ma intrebi, nu pot spune ca a scapat de boala! Vasele de sange sunt foarte aproape de zona sensibila si se pot rupe oricand, in plus, nu poate fi operata! O pot tine sub observatie, cu un tratament medicamentos special, insa, repet, pericolul este iminent in fiecare zi! Important este totusi ca este acasa la ea si nu mai sta inerta in spital! Poate merge, poate vorbi, se simte relativ bine, sa o tina bunul Dumnezeu asa multa vreme!”, a conchis A.Cara.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate