EXCLUSIV | Dumnezeule mare! Mama lui Alexis Matache a imbatranit subit de cand i-a murit fiica! Tranformarea bietei femei este socanta!

La o zi de la producerea incendiului devastator din clubul Colectiv, tragediei in urma careia au pierit pana acum 50 de persoane si au ajuns la spital in jur de 180 de persoane, mama unui victime a cerut raspicat sa se caute vinovatii si acestia sa plateasca pentru neglijenta lor.

Distribuie pe:

Autor:

Iarna trecuta, mama lui Alexis era o femeia implinita cu o familie frumoasaEste vorba despre Cristina Matache, mama lui Alexis Matache, tanara de 26 de ani care lucra ca barman in clubul groazei, locul care i-a adus sfarsitul.

Asa arata Cristina Matache dupa ce fiica sa a pierit in tragedia de la ColectivZi dupa zi, Cristina Matache a fost si este in continuare vocea parintilor ramasi fara copiii, persoana care si-a inabusit durerea si a facut eforturi uriase pentru a merge in platourile emisiunilor TV si a cere sa se caute vinovatii acestei tragedii. Alexis avea 26 de ani si o viata frumoasa inainteCu o forta rar intalnita pentru un parinte aflat in situatia sa, femeia indoliata a povestit ca fiica sa, Alexis, absolventa a Facultatii de Jurnalism, se angajase la Colectiv in urma cu trei saptamani, dupa doua luni in care isi cautase un loc de munca. Imbracata in haine cernite si purtandu-si crucea cu demnitate, Cristina Matache a devenit practic vocea parintilor care isi plang copiii disparuti in urma tragediei de la Colectiv. Cristina Matache, devastata de durere dupa moartea fiicei“Am momente cand imi vine sa urlu de durere. Simt o revolta crescand in mine. Am ramas noi doi (n.r. ea si sotul), un catelus si o pisica paralizata. Asta mai este familia noastra”, declara recent Cristina Matache la TV. Cristina Matache, in vara anului trecutEvenimentele nefericire petrecute in clubul Colectiv au marcat-o irecuperabil pe mama lui Alexis, femeia ajungand sa imbatranesca in cateva zile cat alte persoane in cativa ani. O transformare socanta care poate fi sesizata cu usurinta comparand fotografiile pe care Cristina Matache le publica pe o retea de socializare inainte de accidentul de la Colectiv, cand viata sa era frumoasa si implinita si, acum, in noiembrie 2015, cand apare la TV si cere sa fie arestati si judecati cei care sunt vinovati de producerea accidentului de la Colectiv.Asa arata Cristina Matache dupa ce fiica sa a pierit in tragedia de la Colectiv

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: