EXCLUSIV! Durere mai mare ca asta nu exista pe lume! Pentru mama cantaretei arse de vie in restaurantul Beirut este cel mai trist Craciun! Femeia va impodobi un bradut la mormantul fiicei sale!

Pentru familia Nicoletei Cengher, tanara cantareata arsa de vie in restaurantul Beirut, acestea sunt cele mai triste Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereNico iubea Craciunul si impodobea cu drag bradulAu trecut opt luni de cand Nicoleta si alte doua tinere si-au pierdut viata in incendiul de la Restaurantul Beirut din Constanta. Pentru familiile lor perioada aceasta este cea mai grea.

Cand se gandeste ca se apropie Craciunul, pe Mariana Sarkany o podidesc lacrimile. Pana anul trecut, era sarbatoarea preferata a familiei, acum insa va fi cea mai trista!

“Nico era cea care impodobea bradul, ajutata de cel mic. Iubea sarbatoarea asta. Stiti, ca printre lucrurile ei, am gasit chiar si acum ornamente de Craciun? Baiatul meu e tare trist acum. O sa fac, de dragul lui si in amintirea lui Nico, un brad in casa. Insa in zilele de Craciun nu o sa pot sa sarbatoresc. Nici la televizor nu cred ca o sa dau drumul”, ne-a povestit Mariana Sarkany, amintindu-si cum se umplea casa de rasete si cantece in aceasta perioada.

Ferike, fratele Nicoletei, are 13 ani, si baietelul este ingrozitor de trist in ultimele zile. “Cred ca sufletelul lui abia acum realizeaza ca sora lui nu mai este, nu se mai intoarce acasa. Era foarte apropiat de ea si nici nu vreau sa ma gandesc cum va suporta lipsa ei in perioada Sarbatorilor”, ne-a spus Mariana.fara descrierePentru Mariana, mama Nicoletei, si pentru Ferike, Craciunul va fi tare trist

Acum, in timp ce altii pregatesc bucatele pentru masa de Sarbatoare, mama Nicoletei le pregateste pe cele de parastas. Va merge si la cimitir, la mormantul fetei ei si va impodobi si un bradut. Acolo, sunt mereu flori si candele aprinse, langa fotografia frumoasei cantarete.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate