EXCLUSIV | E mai tare ca-n filme! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu comunica prin notificari oficiale! AVEM DOVADA!

Scandalul dintre Bahmu si Prigoana a atins cote inimaginabile. Daca pana acum cei doi se certau la televizor, acum, au ajuns sa-si trimita notificari oficiale, datate de ambele parti, in care isi spun oficial punctul de vedere.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereCea care a inceput sirul schimburilor de email-uri a fost Adriana, care in data de 18 august 2014, a trimis nu mai putin de trei notificari sotului ei de parca nu ar fi putut sa ii comunice personal anumite probleme casnice pe care le aveau de rezolvat. In primul mail, vedeta TV ii cere partenerului sau de viata sa o lase sa isi inscrie copiii la o gradinita privata, cea pe care micutii au frecventat-o si anul trecut, semn clar ca intre ei situatia este tulbure si nu este exclus sa urmeze inca un divort. Raspunsul lui Prigoana este de-a dreptul surprinzator, afaceristul sustinand ca a primit scrisoarea oficiala abia pe data de 1 septembrie cand, pe aceeasi cale, i-a si dat o replica ironica Adrianei.

fara descrierefara descrierefara descriere“Nu am fost si nu sunt de acord ca copiii nostri sa studieze intr-o unitate de invatamant cu caracter religios, cu atat mai mult cu cat religia predata in acea unitate de invatamant este o religie straina familiilor noastre ortodoxe, dar tinand cont de faptul ca dvs. ati insistat ca ei sa urmeze cursurile acestei unitati de invatamant, luandu-va si angajamentul ca veti plati taxele de scolarizare ale minorilor, am fost de acord. Acord pe care, de altfel, l-am exprimat si in scris institutiei de invatamant despre care fac vorbire. Fac urmatoarea precizare: in luna Decembrie a anului trecut mi-ati adus la cunostinta ca nu mai sunteti capabila sa platiti taxele de scolarizare a minorilor, moment in care v-am trimis o adresa oficiala prin care mi-am luat eu angajamentul sa platesc taxele de scolarizare si transport. Pentru elucidare, voi anexa si ultimul ordin de plata  cu care am platit scolarizarea, inclusiv pentru luna octombrie a anului curent”, ii raspunde Prigoana. Apoi, sustine ca urmatoarea unitate de invatamant la care vor fi incadrati baietii lor va fi decisa dupa ce el va primi custodia din partea instantelor de judecata. Ceea ce inseamna ca, afaceristul intentioneaza sa porneasca o lupta cu sotia sa, prin tribunal, pentru a obtine dreptul de a decide singur soarta micutilor.


Intr-un alt mail, cei doi se razboiesc in scris pentru vacanta estivala din Bulgaria. Adriana l-a anuntat pe milionar ca accepta sa plece cu el si cu copiii in concediu, dar si-ar dori sa isi ia si bona familiei drept insotitor, deoarece medicii o avertizasera ca orice efort fizic i-ar putea afecta starea de sanatate. Cum scrisoarea electronica i-a parvenit lui Prigoana abia pe 1 septembrie, acesta nu i-a putut indeplini dorinta, insa, a avut ceva sa ii spuna tot in scris.

fara descrierefara descriere“Notificarea a fost primita de subsemnatul dupa efectuarea excursiei in Bulgaria, bona nu ne-a insotit in aceasta excursie si, dupa cum bine trebuie sa va amintiti, din punct de vedere medical dvs. ati suferit o infectie datorata unui fir chirurgical care nu avea nicio legatura cu vreun efort fizic, expunere  la soare, scaldat  in apa marii sau alte cauze, infectia fiind constatata de dvs. chiar in prima zi de sejur, moment in care ati si fost de urgenta  la cabinetul medical din strainatate pentru a va trata”, a motivat afaceristul.

 

In cel de-al treilea mail, Bahmu ii cere lui Prigoana sa nu se mai razboiasca la televizor, sa nu mai vorbeasca despre operatiile ei si sa pastreze discretia si sa nu mai povesteasca in stanga si in dreapta ce se intampla sub acoperisul casei lor.

fara descrierefara descrierefara descriere“Va rog de asemenea sa va abtineti de la comentarii defaimatoare la adresa mea, intrucat va aduc aminte, sunt mama copiilor pe care ii avem impreuna si nu mi-as dori ca acesti copii, peste cativa ani cand vor deschide internetul, sa gaseasca comentariile dumneavostra”, spune Bahmu si ataseaza copia certificatului medical in care sta scris negru pe alb ce interventie chirurgicala a afectuat in vara, care, culmea, nu are nicio legatura cu operatiile de infrumusetare.

Raspunsul lui Prigoana a fost la fel de acid, punctand pas cu pas tot ce a facut  Adriana si cu cine a vorbit si s-a sfatuit in ziua in care a ajuns la spital si s-a operat de hernie ombilicala.

“In plus, atata timp cat imi purtati numele si sunteti sotia mea, am pretentia de a-mi face cunoscute deciziile dvs. referitoare la eventuale interventii chirurgicale, participari la nunti si alte evenimente cu numita Enciu Camelia Adi si alte persoane  care nu fac parte din familia noastra, intrucat mi se pare inacceptabil sa fiu pus in situatii deloc placute din pricina dvs., afland  din presa actiunile dvs”, a scris si raspuns Silviu Prigoana sotiei sale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate