EXCLUSIV! E sexy, frumoasa si, mai nou, singura! Diana Dumitrescu s-a despartit de iubit! “Eu si Victor am ramas prieteni”

Diana Dumitrescu si Victor Stancov s-au despartit recent, dupa cateva luni de relatie. Frumoasa actrita si dj-ul au decis de comun acord sa puna punct relatiei si sa ramana doar prieteni. Reporterii WOWbiz.ro au aflat motivul separarii!

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereDiana Dumitrescu isi gasise la un moment dat linistea in bratele dj-ului Victor cu care de altfel a avut o relatie de cateva luni. Din pacate insa, relatia lor nu a fost asa cum isi doreau cei doi, se pare, motiv pentru care au decis sa puna punct.fara descriere

Amandoi au hotarat insa sa pastreze o relatie de amicitie, ca doi oameni normali, si sa se comporte exact ca inainte de a forma un cuplu – ca doi prieteni. Diana si Victor s-au cunoscut in anturajul comun de prieteni si asa s-a legat aceasta relatie. Chiar daca s-au despartit, cei doi isi vorbesc si, basca, chiar se intalnesc.

“Da, este adevarat ca ne-am despartit. Relatia nu functiona asa cum ne doream. Eu si Victor am ramas prieteni”, s-a rezumat Diana Dumitrescu in a ne spune.fara descriere

Nici Victor, nici Diana nu par afectati de separare, probabil datorita faptului ca au ramas in relatii bune. Actrita a fost plecata in vacanta in America, cu o prietena, si de cand a revenit in tara s-a hotarat sa se axeze pe cariera profesionala, iar Victor isi vede in continuare de meseria lui de dj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate