EXCLUSIV! Ea este fosta iubita a lui Tecau! Cine credeti ca e mai frumoasa: Corina Tievi sau Andreea Raicu?

Distribuie pe:

fara descriere

 

Inaintea Andreei Raicu, tenismanul Horia Tecau a avut in “palmares” si alte femei frumoase. Una dintre ele este si Corina Tievi, o superba fata din Brasov, cu care sportivul s-a iubit timp de un an.

Corina si Horia au avut o relatie foarte intensa si plina de pasiune. Timp de un an, ea a fost femeia cu care tenismanul s-a afisat peste tot si pe care el o prezenta drept viitoarea sa sotie. N-a fost sa fie asa. Desi apropiatii lor sustin ca Horia a iubit-o foarte mult pe Corina, programul foarte incarcat al sportivului, cu turnee si partide in strainatate, a dus, in final, la despartire. Cu toate acestea, cei doi au mai tinut legatura si, spun aceeasi apropiati, sentimente au mai existat intre ei. De impacat, insa, nu s-au mai impacat.

Corina a preferat sa-si refaca viata alaturi de altcineva si sa ocupe serios de profesia ei. Fata este, acum, make-up artist la un salon foarte cunoscut din zona Vitan si talentul ei in arta machiajului le determina pe multe vedete sa apeleze la ea pentru evenimente importante.

WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, o fotografie cu Corina Tievi si va pune o intrebare de zece puncte. Cine e mai frumoasa Andreea Raicu sau Corina Tievi? (Karina Popescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate