EXCLUSIV! Ea este Georgiana, tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier si a castigat apoi un milion de euro despagubiri de la Compania Nationala de Drumuri!

In 2006, pe 26 decembrie, studenta Georgiana Elena Ghegeliu si iubitul ei aveau un accident rutier la 34 de kilometri de Brasov. In incercarea de a evita o masina intrata pe contrasens, Dacia celor doi a izbit parapetul, iar o bucata de metal a strapuns usa si i-a perforat fetei mana dreapta. Ulterior, la spital, medicii i-au amputat Elenei bratul!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAncheta demarata de Politia Brasov a stabilit dupa 5 ani ca Ionut Claudiu, soferul Daciei si iubitul Elenei Ghegeliu, nu se face vinovat de accident, si ca responsabilitatea apartine in parte administratorului drumului, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR), pentru ca parapetul lovit era deteriorat de mai bine de doi ani. Si expertiza tehnica a certificat acest aspect, lucru necontestat de compania de stat, avocatul CNADR sustinand doar ca dreptul victimei de a cere daune materiale expirase la momentul in care Elena a facut asta! fara descriereElena si-a refacut cu greu viata dupa accidentul suferitSi totusi, zilele trecute, Tribunalul Bucuresti a decis ca Elena, fata ramasa fara o mana in urma accidentului, sa primeasca un milion de euro drept daune din partea companiei de stat, care mai poate ataca decizia in doua etape, prima data la Curtea de Apel (lucru care s-a si intamplat) apoi, ca ultima instanta, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Succesul repurtat de avocatii Elenei Ghegeliu s-a bazat in primul rand pe realitatea ca traumele fizice suferite de clienta lor sunt insurmontabile intr-o societate in care aspectul fizic conteaza enorm, mai ales pentru o femeie tanara.fara descriereElena Ghegeliu si-a pierdut mana dreapta intr-un accident petrecut acum aproape 7 ani, de CraciunCRBL a fost implicat intr-un accident auto! O fetita a fost ranita

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate