EXCLUSIV! El este detectivul care vrea sa o gaseasca pe eleva olimpica disparuta! Acum un an, Razvan a rezolvat un caz de disparitie inaintea Politiei! Isi ofera serviciile gratuit

Un detectiv particular din Romania vrea sa o gaseasca pe Iulia Ionescu, eleva olimpica disparuta inca de miercuri. Razvan Miron a mai rezolvat un caz celebru de disparitie in urma cu un an, cand i-a gasit hainele in Damvovita unui fost fotbalist! Din nefericire, acum un an, cazul s-a incheiat tragic, insa misterul care plana de doua saptamani, in ciuda cautarilor efectuate de politie, a fost elucidat atunci de Razvan!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere Iulia, eleva disparuta inca de miercuriUn detectiv particular care acum un an a rezolvat un caz de disparitie inaintea Politiei vrea sa se implice si in cautarea Iuliei, eleva de la “Sfantul Sava” disparuta inca de miercuri!

fara descriere Razvan Miron, detectiv particularIn cazul in care fata nu va fi gasita si vom fi solicitati de catre familie, ne vom implica in rezolvarea acestui caz, fara vreun interes material. Am avut o speta asemanatoare chiar anul trecut, o fata de varsta aproapiata cu a Iuliei Ionescu disparuse de acasa de mai bine de o saptamana. In trei zile am reusit sa o localizam. Fata fugise de acasa si se "mutase" cu un baiat pe care il cunoscuse pe Facebook.  In cazul de fata cred ca situatia ar putea fi diferita, avand in vedere ca fata in cauza provine dintr-o familie credincioasa, din informatiile citite in presa, am inteles ca ar avea chiar si un duhovnic. Agentia noastra chiar si in momentul de fata lucreaza voluntar la gasirea unui tanar disparut de pe data de 9 decembrie 2013, politistii au facut si fac in continuare o treaba foarte buna in investigarea acestui caz, insa este o speta foarte dificila, practic fara niciun indiciu. Insa pentru acest tanar disparut de mai bine de doua luni nici acum nu am auzit sa se faca vreo celula de criza”, ne-a spus detectivul particular Razvan Miron.

fara descriere Ovidiu Adrian, fotbalistul gasit de catre RazvanRazvan, care este proprietarul agentiei de detectivi particulari RDA, este un detectiv cu state vechi in anchete celebre. El este cel care, in urma cu un an, i-a gasit geaca celebrului fotbalist Adrian Condruta care disparuse de doua saptamani de acasa. Din nefericire, cazul de disparite de atunci s-a incheiat tragic, insa Razvan este cel care a elucidat disparitia, tanarul fotbalist fiind gasit decedat in Dambovita, dupa ce detectivul i-a gasit hainele in apa.

Citeste aici despre cazul fotbalistului gasit acum un an de catre Razvan, detectivul particular!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate