EXCLUSIV | Esti curios sa afli care sunt adevarate tarifele de concerte ale lui Velea in aceasta toamna? Intra sa vezi cat te costa sa-ti cante la petrecere iubitul Antoniei!

Alex Velea cere banuti seriosi daca este dorit la spectacole! Managerii lui pun pe masa contracte cu sume de 4.500 de euro, dar, uneori, mai lasa si la 2500 de euro, daca artistul “presteaza” in cluburi sau la balurile bobocilor.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAlex Velea si-a fixat si el tarifele pentru concertele din aceasta toamna! Cantaretul are preturi piperate, insa la jumatate fata de colegul si prietenul sau Smiley.

Surse din preajma artistului sustin ca acesta si-a anuntat impresarii care ii sunt pretentiile pentru septembrie. “Velea ia pentru petrecerile la corporatii si party-uri private in jur de 3500-4500 de euro, in mall-uri, scade la 3000-4000 de euro, la fel ca la show-uri in aer liber, in timp ce, la balurile bobocilor sau in club, suma se invarte la 2500-3500 de euro! Aici se adauga cazarea, cinci camere duble la un hotel de patru stele, si diurna de 50 de lei pentru cele zece persoane din staful sau”, au spus prietenii lui “fratiwear”.

La toate concertele, Velea merge cu formatie si dansatori, semn ca artistul se respecta si vrea sa aiba reprezentatii de calitate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate