EXCLUSIV! Fabulosul film "Matrix" a fost facut de un roman! Producatorul Erwin Stoff, impresarul lui Keanu Reeves, s-a nascut pe 26 aprilie 1951, in Maramures!

Lansata in 1999, superproductia “Matrix” a revolutionat lumea filmului, prin scenariul original si efectele speciale incredibile. In spatele unei pelicule care a adus incasari de sute de milioane de dolari se afla un roman, Erwin Stoff (61 de ani), in acelasi timp si omul care l-a facut celebru pe actorul Keanu Reeves!

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., Andrei Comsa

fara descriereErwin Stoff, alaturi de Keanu ReevesEste de la 16 ani impresarul actorului Keanu Reeves (48 de ani), dar si al lui Ethan Hawke si Matthew Broderick. A fost producatorul primului “Matrix” (1999), insa seria filmelor de prima mana a fost continuata fericit cu alte mari succese de casa: “Avocatul diavolului”, “Austin Powers: spionul care mi-a tras-o!”, “Idila de noiembrie”, “Constantin”, “Casa de pe lac”, “Legenda vie” sau recentul “Apa pentru elefanti”.

fara descriereMatrix a avut un succes uriasNumele lui este Erwin Stoff, nascut pe 26 aprilie 1951, in Romania, mai exact in Maramures! Mai multe informatii despre originile lui Erwin nu se stiu, pentru ca marele producator a evitat intotdeauna sa dea amanunte despre provenienta familiei sale, recunoscand insa Romania ca locul sau de nastere. La Hollywood, acolo unde lumea te accepta foarte greu, Erwin Stoff nu are nevoie sa se legitimeze decat prin rezultatele muncii sale. Iar acestea, si mai ales incasarile record ale productiilor romanului, vorbesc de la sine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate