EXCLUSIV | Fiul Bambinei, regina florareselor: "Vreau sa o inmormantez pe mama abia duminica, dar nu stiu daca am voie"

Drama mare in aceasta dimineata, printre florarese.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

fara descriereDupa o lunga suferinta, Bambina, cea mai bogata dintre floraresele bucurestene a decedat. Fiul ei, Costel Georgescu, ne-a dezvaluit, ine xclusivitate, cea mai mare dorinta pe care o are: "Vreau sa o tin pe mama pana duminica. Sa nu o ingrop. Sa aiba toata lumea vreme sa vina sa isi ia ramas bun de la ea. Ca sunt multi cei care au iubit-o si care sufera ca s-a prapadit. Dar nu stiu daca  pot, daca am voie. Mama a fost bolnava rau de 6 luni incoace, de cand a cazut la pat. A facut o infectie urata in organism care a omorat-o. De aceea, din cauza infectiei, nu stiu daca o pot tine pana duminica. Sa vad ce imi spun doctorii".

fara descriereBambina avea 62 de ani si a murit la capatul unei lungi suferinte. Afacerile ei cu flori ajunsesera sa acopere un sfert din piata de flori din Bucuresti. Ea a fost prima florareasa din Bucuresti care a adus flori din Olanda, air afacerea i-a mers ca pe roate.

Era atat de cunoscuta incat Adi Minune i-a compus o manea speciala in urma cu multi ani, la debutul lui in lumea muzicala.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate