EXCLUSIV! Florăria Maison d’Or cucereşte viaţa de noapte din Bucureşti! Meniuri cu flori în club BOA!

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
 
Maison d’Or, florăria online care a setat trendul trandafirilor crigenaţi, revine în prim plan cu o nouă exclusivitate inedită! Maison d’Or este lider de piaţă, statut pe care şi l-a câştigat chiar din primul an de la deschidere.
 
 
Această florărie online al cărui showroom este localizat într-o zona de lux din capitală a dobândit un prestigiu aparte în nişa în care activează datorită inovaţiilor pe care le aduce. 
De această dată, Maison d’Or trece în palmares o nouă victorie,  odată cu stabilirea unui parteneriat de succes, alături de Beat of Angels, cel mai exorbitant club din Bucureşti! 
 
 
Aniversari exuberante cu aranjamentele semnate Maison d’Or 
 
 
Maison d’Or este o florărie care va ocupa mult timp de acum înainte podiumurile în domeniul de activitate în care se regăseşte şi în prezent pe poziţia de lider. După ce a uimit prin introducerea pe piaţa din România a trandafirilor criogenaţi şi a facilităţii inedite de livrare a florilor prin curieri proprii, Maison d’Or are planuri îndrăzneţe. Se pare că ownerul acestei afaceri şi-a propus să transforme acest brand într-un nume sonor, aşa că nu este de mirare că franciza pe care o conduce iese în faţă şi de această dată, printr-o nouă cucerire: o colaborare fructuoasă cu cel mai tare club din capitală: BOA. 
 
 
 
Spectacolul nu a lipsit niciodată din petrecerile incendiare care au loc în fiecare weekend la Beat of Angels, iar Maison d’Or contribuie la această atmosferă aducând ”cireaşa de pe tort” - meniuri de flori, facilitate exclusivă în România! Astfel, oricine poate comanda florile preferate direct de la masa din club. Aniversările vor deborda de exuberanţa unor cadouri precum sunt aranjamentele florale marca Maison d’Or, iar orice seară de club se va transforma într-o ocazie perfectă pentru a oferi un buchet de flori sau o cutie cu flori spectaculoasă. 
 
 
FABULOS! Aranjamente florale la rang de artă în cel mai glam club
 
 
 
Frumuseţea aranjamentelor care prind contur în mâinile designerilor Maison d’Or va putea fi admirată în cele mai importante zone din cadrul clubului BOA. Concepte inedite de creaţie, cromatică extravagantă şi modalităţi senzaţionale de prezentare a buchetelor de flori - sunt doar câteva dintre suprizele care îi aşteaptă pe petrecăreţi în Beat of Angels. 
Florăria Maison d’Or este prima care introduce această noutate pe piaţă, cucerind viaţa de noapte din Bucureşti. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate