EXCLUSIV! Florin Salam are o nepoata ireal de frumoasa! La 9 ani, Bianca este mandria neamului, studiaza intens si viseaza sa devina o cantareata celebra!

Frumoasa Bianca este fetita lui Ion Stoian, fratele lui Salam. La 9 ani, micuta ia lectii de pian si vrea sa devina cantareata.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAura si Ion Stoian, incadrandu-l pe Florin Salam, la nunta acestuia cu FanicaFratele lui Florin Salam, Ion Stoian, cantaret de muzica lautareasca, are o fetita care este mandria neamului. Micuta Bianca, o pustoaica satena, cu ochii albastri, copilul fratelui lui Salam si al Aurei Stoian, ia lectii de canto si pian la Palatul Copiiilor. Bianca Stoian, care mai ia in particular lectii de engleza, franceza si informatica, vrea sa devina cantareata, la fel ca verisoara sa mai mare, Betty Salam. Desi nu are nimic impotriva lor, pustoaica nu asculta manele si viseaza sa cante numai in limba engleza.fara descrierefara descriereFrumoasa Bianca, impreuna cu mama safara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate