EXCLUSIV! Florin Salam n-a mai avut rabdare pana anul viitor! Roxana s-a intors in tara cu o verigheta pe mana stanga! A fost nunta secreta in Spania?

Florin Salam pare sa fi facut pasul cel mare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereRoxana isi etaleaza mandra verighetaCu toate ca a declarat tot timpul ca nunta cu Roxana Dobre va avea loc anul viitor, Florin Salam pare sa nu mai fi avut rabdare. Cei doi au fost impreuna in Spania, acolo unde manelistul a sustinut un turneu, iar la intoarcere, Roxana purta pe inelarul mainii stangi o verigheta. Bruneta este foarte mandra de bijuterie si nu rateaza nici o ocazie sa o scoata in evidenta, insa refuza sa dea explicatii legate de semnificatia lui. In general, verigheta se poarta pe inelarul mainii stangi dupa nunta si pe mana dreapta in cazul unei logodne.fara descriereAcum doua luni, Roxana nu purta nimic pe inelarul mainii stangi

Pe de alta parte, Florin Salam nu poarta acelasi tip de verigheta, asa cum ar fi normal in cazul in care cei doi s-ar fi casatorit. Cantaretul nu mai poarta insa nici verigheta pe care a avut-o de la nunta cu Fanica. El a refuzat ani intregi, dupa moartea femeii, sa-si dea jos inelul. Abia dupa ce a cunoscut-o pe Roxana si a anuntat ca ea va fi aleasa a pus deoparte cea mai importanta amintire legata de fosta lui nevasta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate