EXCLUSIV! Fost concurent de la Burlacita, "executat" pentru ca nu si-a tinut gura! Silviu Rotariu e somat de Antena 1 sa plateasca 20.000 de euro pentru ca a dezvaluit "regiile" de la show-ul cu Mantea si Mitrea

Silviu Rotariu, primul concurent de la show-ul Burlacita care a avut curajul sa vorbeasca despre culisele emisiunii, explicand ca lupta pentru inima Andreei Mantea nu a fost tocmai corecta, a fost „amendat” cu 20.000 de euro de producatori.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereSilviu Rotariu a vorbit despre culisele show-ului la care a participatSilviu Rotariu, „milionarul” care a participat la show-ul „Burlacita”, s-a trezit zilele trecute cu o notificare din partea Antenei 1. Adresa este venita prin intermediul unui executor judecatoresc, iar prin aceasta i se aduce la cunostinta ca in termen de 15 zile va trebui sa plateasca suma de 20.000 de euro pentru ca si-a permis sa faca declaratii legate de ceea ce i s-a intamplat in timpul show-ului.

In textul notificarii se arata si faptul ca aceste declaratii au fost facute pe site-ul WOWbiz.ro si pe contul lui de Facebook, el aflandu-se la momentul respectiv inca sub contract cu Antena 1. Interesant este ca Silviu este somat sa plateasca aceasta suma de bani nu pentru ca ar fi spus lucruri neadevarate sau care sa prejudicieze imaginea show-ului, ci pentru ca si-a permis sa vorbeasca fara sa ceara acordul departamentului de relatii publice al postului Antena 1. De asemenea, pentru fiecare zi de intarzeiere, lui Rotariu i se solicita inca 0,1% pe zi.fara descriereAndreea Mantea si Cristian Mitrea s-au despartit dupa ce li s-a terminat contractul

Contactat de WOWbiz.ro, Silviu Rotariu a declarat ca este dispus sa plateasca dublul acestei sume, dar cu o conditie – aceea de a i se demonstra prejudiciul. Mai precis, Silviu s-a oferit sa plateasca 40.000 de euro daca i se va demonstra ca declaratiile lui au contribuit la scaderea ratingului emisiunii.

Silviu Rotariu este considerat cel mai bogat dintre concurentii care au participat la cea mai recenta editie a show-ului Burlacita. Afacerile lui imobiliare au avut cifre de afaceri de multe milioane de euro, insa in ultimii ani a fost destul de afectat de criza financiara care a lovit si tara noastra.

Pe de alta parte, show-ul Burlacita cu Andreea Mantea in rol principal a avut cifre record in aceasta primavara, depasind toate emisiunile anterioare. Unul dintre motivele acestei cresteri ar putea fi chiar scandalurile provocate de fostii concurenti care au acuzat fie ca au fost sabotati de producatori, fie ca „jocurile” erau facute inca dinainte de inceperea emisiunii.

De altfel, una dintre „predictiile” facute de fostii concurenti, aceea ca Andreea Mantea si Cristian Mitrea (castigatorul emisiunii) se vor desparti imediat ce contractul li se va incheia s-a si adeverit. Ei au format un cuplu exact trei luni, cat era prevazut in contract, dupa care si-au spus adio. Chiar si luptatorul Cristi Mitrea a lasat sa se inteleaga ca totul a fost o facatura, indemnandu-si prietenii virtuali sa nu mai creada in „basme fabricate”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate