EXCLUSIV! Fosta iubita a regretatului Marian Cozma a primit o veste incredibila! Casatorita cu un handbalist si mama a unei fetite, Claudia are din nou motiv de sarbatoare! Vezi ce s-a intamplat!

Fosta iubita a lui Marian Cozma, handbalistul ucis de interlopii unguri intr-un bar din Veszprem pe 8 februarie 2009, si-a refacut viata alaturi de un handbalist, Adrian Drutu, cu care are un copil. Recent, Claudia a primit o noua veste foarte buna: este iarasi insarcinata!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAdrian Drutu si Marian Cozma, intr-o fotografie realizata in 2006In noaptea tragica in care Marian Cozma si-a pierdut viata in barul Patriot din Veszprem, pe 8 februarie 2009, Claudia - iubita handbalistului - era si ea acolo, ulterior fiind foarte marcata de intamplarile dramatice pe care le-a trait. Dupa ce si-a revenit cu greu din soc, Claudia Ardelean (29 de ani) s-a implicat din nou intr-o relatie sentimentala, tot cu un handbalist, Adrian Relu Drutu (coleg de echipa la Dinamo cu Marian Cozma), alaturi de care si-a gasit fericirea incepand cu primavara lui 2010. fara descriereClaudia, Adrian Drutu si Sara Maria, o familie fericitaIn luna mai a anului trecut, Claudia - care s-a si casatorit intre timp cu Adrian - a nascut-o pe Sara Maria, al doilea prenume al micutei fiind ales in memoria lui Marian Cozma! Recent, Claudia si Adrian si-au anuntat prietenii, foarte fericiti, ca vor deveni din nou parinti, fosta iubita a lui Marian Cozma fiind insarcinata in cateva luni!fara descriereClaudia si Adrian au avut o nunta ca-n povestiClaudia si Marian Cozma au format un cuplu din toamna lui 2008 pana pe 8 februarie 2009, data producerii tragediei de la Veszprem, cei doi cunoscandu-se prin intermediul handbalistului Vali Ghionea. Cu doua luni inainte de drama, Marian ii dezvaluise tatalui sau ca vrea sa se casatoreasca, logodna cu Claudia urmand sa fie anuntata chiar de Pastele din 2009!fara descriereClaudia este insarcinata in cateva lunifara descriere

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate