EXCLUSIV! Fostii prezentatori Masterchef, facuti praf de un concurent! “Acum e ceea ce am visat eu cand m-am inscris in sezonul trecut!”

Irina Bucsa, una dintre finalistele sezonului trecut de la Masterchef, ii face praf pe Catalin Scarlatescu, Florin Dumirescu si Sorin Bontea, cei trei chefi care i-au fost ei jurati. Irina spune ca i-ar fi placut sa concureze in actuala editie, cu noii chefi.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereIrina Bucsa a fost finalista in sezonul trecut la MasterchefDupa plecarea celor trei “masterchefi” la Antena, emisiunea de la Pro Tv a continuat cu alte trei personaje. Actualii jurati ai emisiunii de la Pro, Adi Hadean, Patrizia Paglieri si Florin Scripca, ii plac mult mai tare fostei concurente.fara descriereFostii jurati de la Pro TV, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, s-au mutat la Antena "Imi place noul format! Chefii sunt mai apropiati de concurenti, iar probele sunt exact ce am visat eu cand m-am inscris la sezonul trecut. Cat de mult mi-ar fi placut si mie sa am atatea probe inedite, sa avem acces la toate ingredientele de acum, sa ma simt ajutata, sa invat mai mult, mai des... Despre cum se descurca acum concurentii nu vreau sa ma pronunt pentru ca stiu cat de greu e sa fii acolo”, a comentat Irina, pe contul ei de socializare, lasand sa se inteleaga ca actualii chefi ai emisiunii de la Pro TV ii ajuta mai mult pe concurenti.fara descriereActualii prezentatori ai emisiunii de la Pro sunt Patrizia, Florin Scripca si Adi HadeanMai mult chiar, in momentul in care cineva ii raspunde ca fostii “masterchefi” erau mai simpatici, Irina ii spune: “Da... cand privesti de acasa conteaza mult sa fie simpatici... cand esti concurent insa parca astepti altceva..”, dezvaluind clar nemultumirea ei fata de ceea ce a invatat de la cei trei jurati.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate