EXCLUSIV! Fostul logodnic al Micai de la Abracadabra este un escroc international! Profesorul care s-a iubit cu Michaela Niculescu a fost prins si condamnat la 30 de luni de inchisoare dupa ce a inselat 142 de persoane cu 800.000 de euro!

Veste socanta din Franta! Fostul logodnic al Michaelei Niculescu, actrita care a murit in 2013, la doar 31 de ani, a fost arestat si condamnat la 30 de luni de inchisoare, dintre care 12 luni cu executare.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereFabrice si Mica, pe vremea cand erau fericiti Din 2008 pana in 2009, regretata Michaela Niculescu, Mica de la Abracadabra, s-a iubit cu un profesor francez, cu care s-a si logodit la Barcelona. Despartirea a venit brusc, din partea actritei, care l-a pastrat pe Fabrice pe post de sfatuitor si de amic de incredere. Dupa moartea Michaelei, rapusa pe 14 martie 2013 de ciroza hepatica, francezul a continuat sa-si exprime sentimentele pentru ea, postand ganduri frumoase si emotionante la adresa celei pe care se gandea s-o duca la altar. Si totusi, fostul logodnic al Micai ascunde o cu totul alta poveste in realitate, dovedindu-se un infractor versat si de mare anvergura!fara descriere Mai exact, la finele anului trecut, Fabrice a fost arestat si condamnat de politia din Hexagon pentru frauda si inselaciune, reusind performanta sa pacaleasca 142 de persoane cu aproape 800.000 de euro! Reteta dezvaluita de politie era una simpla: Fabrice contacta vanzatori de monede si obiecte din aur, cumpara diverse de la ei, dar pe post de plata le emitea cecuri false sau fara acoperire. fara descriereParintii Micai sunt si astazi distrusi dupa disparitia fetei lorProfesor pana in 2009, Fabrice reusise sa ia si o multime de credite utilizand acte false, din care isi achizitionase patru masini si trei motociclete, pe care apoi le vindea rapid la jumatate de pret, ca sa mai spele din bani si sa aiba lichiditati. In fata instantei, fostul logodnic al Micai a sustinut ca a fraudat atatea persoane fortat de mafia rusa si ca, la un moment dat, stia ca va fi prins. fara descriereMica (medalion) s-a facut cunoscuta prin show-ul tv "Abracadabra", realizat de Marian RileaCum probele s-au dovedit covarsitoare, politia realizand chiar un flagrant, tribunalul l-a condamnat pe Fabrice la 30 de luni de inchisoare, dintre care 18 cu suspendare, sfatuindu-l chiar sa incerce un tratament care sa-l vindece de obiceiul capatat!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate