EXCLUSIV! Fostul logodnic al Nadiei Comaneci s-a impacat cu copiii pe care-i parasise de dragul gimnastei! Constantin Panait a aranjat fuga "Zeitei" din Romania si s-a iubit intens cu campioana noastra, desi era casatorit!

Constantin Panait (60 de ani) si Nadia Comaneci (53 de ani) aveau planuri de casatorie dupa ce au ajuns in America chiar pe 1 decembrie 1989.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereConstantin si Nadia, la sosirea in AmericaOmul care a aranjat fuga Nadiei Comaneci din lagarul comunist, la finalul lunii noiembrie 1989, este Constantin Panait, cetatean american in momentul in care a traversat fraudulos, impreuna cu marea sportiva, granita romano-ungara. fara descriereNadia si Constantin in Japonia, in turneuPrimiti apoi ca niste eroi la New York, chiar in prima zi a lunii decembrie, Panait si Nadia au pozat intr-un cuplu foarte reusit, asta desi barbatul era casatorit cu Maria Opris si avea patru copii! In interviurile acordate presei de peste Ocean, cei doi declarau ca au planuri mari si ca logodna lor se poate transforma oricand in casatorie, mai ales ca nevasta lui Panait intentase divort pe motiv ca fusese inselata de Constantin cu marea gimnasta! fara descriereCei patru copii pe care Constantin Panait ii are cu Maria OprisPana la urma, suparata de faptul ca Panait avea pe mana toti banii pe care-i scotea ea din reprezentatii si interviuri, Nadia l-a parasit pe acesta, iar Constantin a ramas cu buza umflata, si fara "Zeita", si fara familie! fara descriere Claudia (31 de ani), Cristiana (30 de ani), Adriana (28 de ani) si Constantin (27 de ani), impreuna cu mama lor, MariaAstazi, cei patru copii ai cuplului Maria Opris - Constantin Panait sunt deja oameni mari - Claudia (31 de ani), Cristiana (30 de ani), Adriana (28 de ani) si Constantin (27 de ani) -, asa ca au trecut peste dezamagirea provocata de tatal lor si au facut un prim pas spre impacare. fara descrierePanait e fericit astazi alaturi de doua dintre fetele lui si de baiatul Constantin (primul din dreapta)Spre bucuria lui Panait, care mai tinea legatura doar cu baiatul, si cele trei fete s-au intors recent la sentimente mai bune fata de el, incepand sa-si viziteze parintele dupa o lunga perioada in care n-au vrut sa auda de el!fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate