EXCLUSIV! Fotografii unice cu Gabriela Cristea de acum 13 ani! Uite ce frumoasa era si atunci gazda emisiunii “Te vreau langa mine” de la Kanal D!

Gabriela Cristea, vedeta Kanal D si gazda emisiunii “Te vreau langa mine”, este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase prezentatoare din Romania! De altfel, Gabi a fost mereu extrem de atragatoare, asa cum se poate vedea si din aceste fotografii vechi de mai bine de 10 ani!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNici macar Gabriela Cristea nu mai “stie” ca aceste fotografii cu ea, vechi de peste 10 ani, mai exista!

fara descriereAlaturi de Gina Pistol, in urma cu peste 10 aniEi bine, noi le avem si publicam azi imagini dementiale cu vedeta Kanal D in ipostaze extrem de simpatice si care demonstreaza ca iubita lui Tavi Clonda a fost mereu foarte frumoasa!

fara descriereDe altfel, nu degeaba Gabriela Cristea este foarte placuta, emisiunea moderata de ea fiind pe primul loc in prezent, cu un rating fabulos!

fara descrierePe Gabriela Cristea o puteti vedea in fiecare zi, de luni pana vineri, la Kanal D, de la ora 13.30, in cea mai tare emisiune unde romanii isi cauta fericirea in dragoste, “Te vreau langa mine”!fara descriereVedeta Kanal D, acum 13 anifara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate