EXCLUSIV! Fotomodelele favorite ale lui Bote de la Next Top Model au participat la Vocea Romaniei dupa ce le-a eliminat din concurs! Uite imaginile pe care nu le-ai vazut chiar daca te-ai uitat la emisiune!

Prima editie Live de la Vocea Romaniei a adunat cele mai bune voci, ale concurentilor si juratilor, dar si foarte multe vedete, venite sa isi sustina concurentii preferati.

Distribuie pe:

fara descriereIn public s-au aflat si fotomodelele preferate ale lui Catalin Botezatu, gemenele Laura si Cristina Iordache, care au venit sa sustina un concurent, dupa ce au fost eliminate din concursul Next Top Model, in care participau.

fara descriereFetele i-au aplaudat pe toti participantii de la Voce, insa au plecat dupa decizia din echipa lui Horia Brenciu. In pauze au dat frau liber placerilor, au rontait biscuiti impreuna si s-au fotografiat alaturi de prietenele care le insoteau.

fara descriereGemenele au fost prezente la Vocea Romaniei in timp ce Catalin Botezatu se afla in Turcia pentru a filma finala Next Top Model, semn ca fetele au fost deja eliminate din concurs.

fara descriereLaura si Cristina au fost printre cele mai apreciate modele din competitie, mai ales dupa ce au slabit mult urmand sfatul lui Botezatu. Se pare insa ca acest lucru nu le-a ajutat, gemenele petrecandu-si seara de marti la Vocea Romanei, in timp ce colegele lor filmau de zor in Turcia.

fara descriere

fara descriere

Sursa foto: piticu.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate