EXCLUSIV! Fratele lui Prigoana face misto de moartea lui Patriciu! “Bine ca s-a dus! Sa se odihneasca la loc cu petrol!”

Daniel, fratele lui Silviu Prigoana, a facut glume pe seama mortii lui Dinu Patriciu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDaniel, fratele mai mare al lui Silviu PrigoanaDaniel Prigoana, fratele mai mare al lui Silviu Prigoana, conduce o revista umoristica la Cluj-Napoca. Obisnuit cu satira, Daniel a comentat in nota comica vestea mortii mogulului: “Dinu Patriciu – dosar (si penal) inchis! Dumnezeu i-a dat NUP. Sa se odihneasca la loc cu petrol…Despre morti numai de bine…bine ca s-a dus!”.

fara descrierePrigoana s-a arata deranjat si de cei care il plang pe cel care, conform parerii sale, ar fi devalizat statul roman: “Dupa tunul de peste un milliard de euro dat Romaniei, urmeaza declaratiile gretoase ale celor care au profitat de tunul financiar pentru a-si face mendrele politice”.

fara descriere

EXCLUSIV! Cumnata lui Silviu Prigoana este cea mai tare femeie din familie! Eleonora are un adapost pentru cainii vagabonzi, unde face si pe asistenta veterinarului! Poze socante!

EXCLUSIV Cei trei frati ai lui Prigoana il desfiinteaza pe acesta si isi bat joc de el: "Silviu este mult mai mic ca noi, din punct de vedere al caracterului!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate