EXCLUSIV! Gabriela Cristea nu reuseste sa-si revina din soc! Destinul dramatic al concurentului de la “Te vreau langa mine”! A murit la doua zile dupa ce isi intalnise marea iubire! Ieri Constantin a fost inmormantat

Gabriela Cristea a fost extrem de afectata de moartea lui Constantin, concurentul de la “Te vreau langa mine”, si in emisiunea ei nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile. Vedeta Kanal D si iubitul ei, Tavi Clonda, au trimis o coroana de flori familiei.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereImi pare atat de rau! Vestea a venit ca un soc pentru mine! In general, eu ma atasez sufleteste de concurentii din show si chiar m-am bucurat cand el si-a gasit fericirea in bratele Perlitei! Disparitia prematura a lui Constantin nu poate decat sa ma indurereze si sa fiu alaturi de familia lui, dar si de persoana care l-a iubit in ultimul timp! Dumnezeu sa-l odihneasca”, ne-a declarat Gabi Cristea.

fara descriereVedeta Kanal D a trimis impreuna cu iubitul ei, Tavi Clonda, o coroana de flori la inmormantare lui Constantin care a avut loc ieri in Bucuresti.

fara descriereIntre Constantin si Perlita (concurenta virgina) a fost dragoste la prima vedere! S-au placut atat de mult, incat dupa o seara romantica petrecuta in oras, cei doi au hotarat sa-si uneasca destinele, spunandu-si deja "sot" si "sotie". Mai mult, Constantin ii propusese Perlitei sa se mute la el acasa, iar mai apoi sa faca pregatirile necesare casatoriei. Insa soarta a fost nemiloasa cu cei doi indragostiti! La nici doua zile dupa ce a cunoscut-o pe Perlita, Constantin a murit subit, in urma unui infarct. Perlita nu isi poate reveni nici acum din soc!fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate