EXCLUSIV! Galeria ros-albastrilor, in corzi! Tapinarii ies la atac: “Am scris piesa asta in urma cu 11 ani si habar n-aveam ca acum este noul imn al Stelei!”

Distribuie pe:

fara descriere

 

Dupa meciul de Cupa de la Chiajna si mai ales aseara, la derby-ul cu Dinamo, suporterii echipei Steaua au cantat pe toata perioada meciului o melodie noua, cu versuri si mesaj extrem de puternice. Piesa este scrisa de trupa “Tapinarii” si pare sa fie de acum incolo imnul oficial al formatiei lui Reghecampf.

Vremea celor de la “Scooter” cu celebra piesa “Maria”, pe care Steaua isi serba victoriile, pare sa fi trecut. Acum, don Becali vrea si el un imn in limba romana, sa rivalizeze cu cele ale adversarilor Dinamo si Rapid. Un cantec cu mesaj, care sa-i ajunga direct la inima. Zis si facut!

Galeria ros-albastrilor a luat act de dorinta patronului si a cautat o melodie care sa se potriveasca perfect cu spiritul stelistilor. Dupa sapaturi intense, fanii s-au oprit la piesa “Sint fericit”, scrisa acum 11 ani de trupa “Tapinarii”.

“Am scris piesa asta in urma cu 11 ani si  habar n-aveam ca acum e imnul Stelei! A fost prima melodie pe care am lansat-o. Cand am scris-o, nu m-am gandit ca vreo echipa de fotbal ar putea sa o preia, mai ales ca eu nu sunt microbist”, a declarat  pentru WOWbiz.ro Cosmin Covei, unul dintre liderii trupei “Tapinarii”.

Din pacate, suporterii stelisti au lasat impresia initial ca ei au creat  versurile pe care acum le canta toata suflarea ros-albastra, iar managerul Mihai Stoica si le-a postat pe adresa de facebook inaintea derby-ului cu Dinamo.

“ Am auzit si eu versurile noastre cantate diferit. Putini stiu ca suporterii stelisti au preluat melodia, dar au schimbat un pic versurile. De pilda la "Sînt fericit / Şi mă simt bine / Scopul vieţii l-am găsit / Întîlnindu-te pe tine....", la noi scopul vietii este de fapt sensul vietii. In fine, probabil, le-a placut asa si au transformat un pic melodia”, spune Cosmin Covei, care mai specifica si faptul ca oficialii Stelei nu au luat legatura cu trupa, iar melodia nu este inregistrata, deocamdata, ca imn al formatiei din Ghencea.
(Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate