Exclusiv! Gestul superb pe care vaduva lui Geo Costiniu l-a facut, ieri, pentru prima sotie a actorului! Artistul va fi inhumat abia sambata dintr-un motiv care te va impresiona!

Desi a murit luni seara la ora 19.30, Geo Costiniu va fi inmormantat abia sambata la cimitirul Straulesti de la marginea Capitalei, si tot sambata va fi depus la Teatrul Odeon! Actorul va fi inhumat tocmai sambata pentru ca abia vineri seara vor ajunge in tara prima sotie a lui Costiniu si singurul fiu al marelui actor!

Distribuie pe:

fara descriereDecizia ca Geo Costiniu sa fie inmormantat sambata a fost luata de Iuliana Costiniu, ultima sotia a actorului, cea care a stat cu el pana in ultima clipa!

Vaduva actorului si-a dorit ca la inmormantarea sotului ei sa ajunga si prima nevasta a artistului, Lara Santamari, precum si fiul lui Costiniu, ambii traind de mai bine de 30 de ani in Suedia. Cei doi vor ajunge in Romania abia vineri seara!

De altfel,  prima sotie a actorului a comunicat foarte des in ultimele luni cu Iuliana, vaduva lui Costiniu!

fara descriereAm vorbit foarte des in ultima perioada cu Iuliana, desi legatura mea cu Geo s-a intrerupt acum 30 de ani. Ea mi-a comunicat mereu starea de sanatate a lui Geo. Stiu ca fost cu el pana in ultima clipa si a avut grija de el.  Eu si fiul meu, Alexandru, vom ajunge in Romania vineri, iar sambata vom participa la inmormantare”, ne-a declarat Lara Santmari, prima sotie a indragitului actor!

Geo Costiniu a decedat aseara, la varsta de 63 de ani. Se spunea despre el ca e cel mai frumos actor din Romania fiind comparat cu Alain Delon. Potrivit surselor noastre, pentru ca va fi inmormantat abia sambata, actorul va fi tinut mai multe zile la morga spitalului “Sfantul Luca” din Capitala. La aceasta unitate medicala Costiniu si-a trait ultimele luni din viata!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate