EXCLUSIV! Gestul urias pe care l-a facut Florin Salam pentru a-l salva pe tatal Roxanei de la moarte! Manelistul a dat foarte multi bani pe un ser de care parintele iubitei sale avea mare nevoie! Culmea, acesta nu-l inghitea pe cantaret

A devenit clar pentru toata lumea ca relatia dintre Florin Salam si Roxana Dobre e una cat se poate de serioasa, cei doi fiind foarte hotarati sa-si uneasca destinele.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereRoxana Dobre nu a mai putut sa urce pe podium dupa moartea tatalui sauExperienta care i-a unit pe cei doi a fost una tragica: moartea tatalui Roxanei. Stefan Dobre a murit pe 14 iulie 2014, in urma unei ciroze hepatice, iar omul care a ajutat-o cel mai mult pe Roxana in acele momente a fost chiar Florin Salam.

Tatal Roxanei Dobre a fost destul de retincent in legatura cu relatia fiicei lui cu Florin Salam. Barbatul a fost extrem de marcat de incidentul in care Roxana a fost atacata si batjocorita de sotia interlopului Florin Vancica, cu care tanara a avut o relatie. Atunci, bruneta a fost bagata cu forta intr-o toaleta a unui centru comercial si manjita cu fecale de sotia lui Vancica. Se pare ca Stefan Dobre nu a putut trece peste acest moment, a cazut intr-o depresie destul de severa, iar acest lucru i-a grabit practic sfarsitul.fara descriereFlorin Salam si Roxana Dobre se vor casatori in curand

In momentul in care tatal Roxanei a ajuns in spital, Florin a facut tot ce i-a stat in putere pentru a salva viata barbatului, cu atat mai mult cu cat acesta suferea de aceleasi afectiuni precum raposata lui sotie, Fanica. Barbatul a fost internat la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde manelistul avea niste relatii, insa starea lui continua sa se agraveze. Atunci medicii au anuntat familia ca viata lui Stefan Dobre depinde de un ser injectabil care insa este foarte scump – peste 1.000 de euro. Cum Roxana nu avea in momentul acela respectiva suma, Salam s-a oferit imediat sa achizitioneze medicamentul.

Din pacate a fost prea tarziu, pentru ca mai multe functii vitale ale organismului cedasera, iar in momentul in care medicii l-au pus pe masa de operatie au realizat ca acesta suferea si de hemoragie interna. Apoi, nu a mai fost decat o chestiune de ore pana cand barbatul a murit.

Roxana a avut in acel moment un adevarat soc si pur si simplu n-a putut sa mearga sa-si vada tatal mort. Ea a preferat sa ramana cu imaginea parintelui sau in viata. De altfel, nici la inmormantare nu s-a apropiat de sicriu. In tot acest timp, Florin Salam a stat alaturi de ea. De asemenea, manelistul a sprijinit-o si din punct de vedere financiar, el ocupandu-se de toate cheltuielile legate de inmormantare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate