EXCLUSIV | Ghinioanele se tin lant de Anca Pandrea! Condamnata la 10 zile la un frig cumplit! Ce a putut sa  pateasca partenera lui Iura, dupa ce medicii abia au diagnosticat-o cu noduli pe plamani  

Nici nu si-a rezolvat inca problemele de sanatate si nu a ajuns la un specialist care sa ii spuna ce trebuie sa faca pentru a scapa de cei patru noduli care i-au aparut la plamani, ca Anca Pandrea a dat de noi belele.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe aceasta data este vorba despre probleme casnice, actrita trezindu-se intr-o dimineata cu casa rece sloi. Totul s-a intamplat din cauza centralei termice care, din cauza vechimii a cedat si a devenit nefunctionala, vreme de 10 zile artista fiind condamnata sa doarma intr-un frig cumplit.

Cu mainile legate, fara sa se priceapa ce este de facut si, probabil, fara sa dispuna de zecile de mii de lei, cat ar fi costat-o sa cumpere o centrala noua, bolnava, suferinda si infrigurata cumplit, Anca Pandrea a asteptat o minune. Iar dupa cateva zile acesta s-a infaptuit! fara descriere“Am avut mari probleme cu centrala. Am stat 10 zile fara caldura. Bine, am avut un calorifer micut pe care l-am tot carat prin casa pe unde stateam, dar disconfortul termic a fost ingrozitor. Mai sunt si bolnava, cu cei patru noduli la plamani si o gaurica intr-unul dintre ei, o tuse rea si o respiratie suieratoare. Zece zile am stat asa. A trebuit sa astept ca doar nu se bate din palme si se rezolva treburile. Noroc ca a venit finul meu si mi-a montat o centrala noua. Acum e cald in toata casa, dar ce-am mai tras cu frigul asta nici nu vreau sa-mi aminteasc”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate