EXCLUSIV | Gica Popescu vinde tot din spatele gratiilor! Fostul mare fotbalist a decis sa renunte la proiectul de eoliene din judetul Tulcea, care valora milioane de euro!

Aflat in inchisoare, Gica Popescu si-a imputernicit sotia, pe Luminita, sa vanda terenul si proiectul de eoliene din judetul Tulcea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereGica Popescu se afla in inchisoare, dupa condamnarea din “Dosarul transferurilor”, iar situatia sa financiara nu este tocmai roz. Dupa mai multe afaceri esuate, mai ales in domeniul imobiliar, Popescu a decis recent, din spatele gratiilor, ca e timpul sa mai recupereze din banii investiti. fara descriereAstfel, el a hotarat sa vanda proiectul de eoliene si terenul pe care il cumparase la Vacareni, in judetul Tulcea, o investitie in domeniul energiei regenerabile ce ar fi trebuit sa se concretizeze intr-un parc eolian cu 70 de turbine, cu o valoare de cateva zeci de milioane de euro. Popescu a delegat-o pe sotia sa, Luminita, sa se ocupe de vanzarea proiectului, care are toate avizele si aprobarile necesare.fara descriereGica Popescu si sotia Luminita

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate