EXCLUSIV | Gigi afaceristului si-a luat avocat dupa chipul si asemanarea lui! Aparatorul este un tip credincios si marseaza pe religie in pledoariile lui

Gigi Becali si-a schimbat avocatii pana a ajuns la unul care il unge pe suflet! Actualul aparator al latifundiarul se aseamana cu acesta, mai ales in privinta credintei.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDaniel Ionascu  este cunoscut printre colegii din barou drept o persoana foarte credincioasa, care il invoca de multe ori pe Dumnezeu in pledoariile lui. “Avocatul este un tip special, care are, ca si Gigi, aceleasi viziuni in privinta bisericii si a preotilor! Poate tocmai de aceea, se intelege de minune cu el”, au spus persoane apropiate asociatului Paulei Iacob.

fara descriereIn plus, Ionascu a salutat mereu decizia afaceristului de a da examen la Facultarea de Teologie.  "Cunoscandu-l pe Becali, iti dai seama cat are acest om de la Dumnezeu si cat de diferit este de ceilalti. Această Teologie spune mult despre suflet si om”, a spus avocatul atunci cand a aflat ca Gigi a vrut sa se inscrie la cursurile universitatii in ciuda refuzului venit de la Arhiescopie, care nu a dorit sub nicio forma sa-i dea binecuvantarea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate