EXCLUSIV! Gigi Becali, razboi total cu penitenciarul Poarta Alba! Patronul Stelei a dat in judecata conducerea inchisorii pentru a-si castiga dreptul la 34 de zile libere

Gigi Becali a declansat un razboi total impotriva conducerii penitenciarului Poarta Alba, acolo unde se afla inchis.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereGigi Becali nu are viata usoara in inchisoareGigi Becali a chemat in instanta atat Penitenciarul Poarta Alba, cat si Administratia Nationala a Penitenciarelor, intr-un dosar care a fost depus la Tribunalul Bucuresti in urma cu cateva zile. Patronul Stelei solicita desfiintarea unei dispozitii date de conducerea inchisorii prin care i se refuza dreptul la 30 de zile libere pe an.

„Dosarul se refera la recunoasterea dreptului la acele zile de permisie. Clientul nostru cere anularea unui act administrativ prin care conducerea penitenciarului Poarta Alba refuza sa trimita mai departe catre Administratia Nationala a Penitenciarelor propunerea pentru aceste zile de permisie. De asemenea, se mai solicita obligarea de recunoastere a ANP a acestui drept”, a declarat pentru WOWbiz.ro avocat Dana Bragau, reprezentantul legal al lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost incarcerat in urma cu un an si patru luni si ar fi trebuit sa aiba dreptul la 34 de zile de permisie, insa conducerea penitenciarului nu i-a acordat decat 6. De altfel, nu este un secret ca afaceristul se afla intr-un conflict deschis cu sefii inchisorii dupa ce a facut mai multe petitii catre institutiile statului prin care reclama relele tratamente de care are parte in spatele gratiilor.

Primavara trecuta, cei de la Poarta Alba s-au trezit cu o inspectie de la institutia Avocatul Poporului ca urmare a unei plangeri facute anterior de Gigi Becali. De asemenea, latifundiarul a trebuit sa ceara in instanta dreptul de a folosi telefonul mobil atunci cand nu se afla in interiorul inchisorii (de exemplu atunci cand este la lucru). Lui i se interzisese acest lucru dupa ce a fost prins de gardieni cu un astfel de dispozitiv asupra lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate