EXCLUSIV! Gimnastul Marian Dragulescu este singurul sportiv care nu si-a primit banii de la Dinamo!

Marian Dragulescu este singurul sportiv care nu si-a primit drepturile banesti din partea clubului Dinamo. Gimnastul vrea sa i se planga premierului Victor Ponta si actualului ministru de interne.

Distribuie pe:

 

fara descriere

 

Demersurile sustinute ale Elisabetei Lipa, presedintele CS Dinamo Bucuresti, facute la Ministerul Administratiei si Internelor, dar si la Guvernul Romaniei, pentru ca sportivii dinamovisti, medaliati la Olimpiada din 2008, sa-si primeasca drepturile banesti cuvenite si din partea clubului de apartenenta, incununate, intr-un final de succes, par sa fie , totusi, umbrite prin aparitia unei situatii neasteptate. Marian Dragulescu, considerat cel mai valoros gimnast al Romaniei, care in 2008 ocupa locul patru in intrecerea olimpica, in calitate de component al lotului olimpic dar si al clubului Dinamo Bucuresti, este singurul care nu si-a primit drepturile cuvenite, acestea ridicandu-se la aproape 9.000 de euro.

"Am incercat sa vorbesc cu doamna Lipa, dar dansa mi-a spus ca nu pot primi acesti bani, deoarece intre mine si clubul Dinamo ar fi existat un proces pe care eu l-as fi pierdut, tocmai pe tema acestor bani. Este o chestiune total falsa. Eu, in 2010, prin intermediul unui avocat am facut o notificare pe adresa clubului. Am cerut explicatii oficiale in legatura cu neplata acestei datorii. Mi s-a spus ca nu exista bani. Atata tot. Nici nu a fost vorba de un proces ", a declarat Marian Dragulescu, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cu mai bine de un an in urma, Dragulescu a decis sa se transfere de la Dinamo la clubul rival, Steaua."Daca situatia nu se va rezolva voi merge pana la premierul Victor Ponta pentru a-i explica situatia creata.La vremea respectiva, eu mi-am rupt oasele in sala de gimnastica pentru clubul Dinamo, nu pentru altcineva", a mai spus Marian Dragulescu.

Contactata telefonic de WOWbiz.ro, Elisabeta Lipa a tinut sa precizeze: "Acum sunt plecata din club. I-am cerut lui Marian sa faca o solicitare scrisa in acest sens. Dupa ce ma voi consulta cu Departamentul Juridic, voi afla exact daca el isi poate primi aceste drepturi banesti sau nu. El a facut atunci o intimpinare, prin intermediul unui avocat. Nu mai stiu exact cum se prezinta situatia respectiva. Daca este legal nu ma voi opune ca el sa-si ia acesti bani", a precizat Elisabeta Lipa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate