EXCLUSIV. Gimnastul Marian Dragulescu s-a retras oficial din activitate. Azi, el si-a primit restantele financiare de la clubul Dinamo

Marian Dragulescu, considerat cel mai valoros gimnast roman al momentului, s-a retras din activitate. Azi, el a plecat in Mexic pentru a fi prezent la ultima demonstratie de gimnastica.

Distribuie pe:

fara descriere
Marian Dragulescu, multiplu campion mondial si european la gimnastica a decis sa se retraga defintiv din sportul de mare performanta. Informatia a fost confirmata in exclusivitate pentru WOWbiz.ro de Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica. "Informatia pe care o aveti este una corecta. In urma cu aproape zece zile Marian Dragulescu ne-a anuntat ca renunta la sportul de mare performanta. El este acum in drum spre Mexic, pentru a participa la o demonstratie de gimnastica in nume personal, deoarece invitatia a fost una nominala. Nu stiu exact ce va face Marian de acum inainte. E posibil sa devina antrenor la clubul Steaua", a precizat Adrian Stoica pentru WOWbiz.ro.
Azi, chiar in ziua in care a plecat in Mexic, lui Marian i-au fost virati in contul personal banii restanti de la Olimpiada din 2008, competitie unde sportivul, actualmente angajat al clubului Steaua Bucuresti, a obtinut locul 4 pentru Dinamo Bucuresti. Chiar daca zilele trecute Dragulescu sustinea sus si tare ca Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo nu vrea sa-i dea banii de la Olimpiada, lucrurile intamplate azi dovedesc contrariul. "Cu cateva zile in urma domnul Dragulescu se plangea prin presa ca eu nu vreau sa-i dau banii, ca i-as fi inchis telefonul in nas. Nici vorba de asa ceva. Poate sa stea linistit. I s-au virat banii", a declarat Elisabeta Lipa pentru WOWbiz.ro. Dragulescu a incasat de la Dinamo aproape 9.000 de euro.      


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate