EXCLUSIV! Iata apartamentul de lux in care isi va petrece Connect-r noaptea nuntii cu Misha!  Mobila este facuta manual, iar baia are faianta cu foita de aur!

Connect-R se va insura azi si religios cu Misha, dupa ce anul trecut a spus “Da” in fata Ofiterului Starii Civile. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, meniul a fost ales, o combinatie intre preparate moldovenesti cu mancare tiganeasca, tinuta de mire si rochia de mireasa sunt gata, limuzina este contractata, iar invitatii si-au confirmat prezenta.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereConnect-R isi va rasfata sotia intr-un loc de visDincolo de opulenta nuntii, Connect-R a vrut sa o impresioneze pe sotia lui si dupa petrecerea de la Ambasad’or. Astfel, cantaretul a inchiriat apartamentul nuptial de lux din complex pentru 24 de ore si a pus la punct surprizele pentru sotia lui.

fara descriereApartamentul nuptial de luxfara descrierePatul in care se vor relaxa cei doifara descriereBaia are gresie cu foita de aurfara descriereFotoliile de bambus de pe terasa“Apartamentul in care cantaretul ii va oferi o noapte de vis Mishei arata senzatie! Mobila este realizata manual, lenjeria alba este adusa special din Orient, iar patul va fi presarat cu sute de petale de trandafiri rosii. In living, mai este o masuta de sticla, doua fotolii din piele, realizate cu fir de argint, iar mocheta este visinie, foarte groasa, adusa special din Egipt. Candelabrele sunt din cristale de Bohemia, iar terasa este si ea imensa, cu doua sezlonguri si doua scaune elegante din bambus. In plus, baia este si ea extrem de fitoasa, cu faianta cu foita de aur. La toate acestea, se mai adauga un bonus din partea locatiei, mic dejun de vis, chiar la pat, acces la barul oriental, cu narghilea, cafea si selectie de ceaiuri, si accesul la cigar club! Ce mai… Connect-R isi va putea impresiona sotia in cea mai importanta seara din viata lor de pana acum”, au spus surse din preajma cuplului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate